Met een huurauto zie je meer: ontdek de luxe van Sunny Cars

14 november 2018

Wie regelmatig een huurauto nodig heeft kan dit ten volle beamen. “Het is altijd wat!” Of je moet plots heel wat bijbetalen voor een extra bestuurder, of ze overtuigen je om een kastje te kopen voor de autostrades (waar je dan helemaal niet op rijdt:-)), of ze hebben de wagen die jij besteld hebt niet meer ter beschikking en je  krijgt een veel kleiner model, of ze laten je opdraaien voor schade die jij helemaal niet gemaakt hebt, of, of  …… ik kan zo nog wel even doorgaan. Met andere woorden, het is echt “altijd wat”. Het was dan ook een verademing toen we met Sunny Cars de baan op gingen om het mooie Catalonië te ontdekken.

No worries, ik rijd met Sunny Cars

Oke, het klinkt een beetje als een verkooppraatje en bijna te mooi om waar te zijn maar het is gewoon zo. Je hoeft je eigenlijk nergens zorgen over te maken. Welk type auto of formule je ook kiest, ze zijn allemaal standaard optimaal verzekerd. Dus ook tegen schade aan glas-banden-bodem-dak en diefstal. Dat laatste geeft ook een veilig gevoel voor wie zijn wagen in grote steden ergens parkeert. Als er iets mis gaat moet je dus helemaal niet panikeren tenzij je het zelf bonter dan bont hebt gemaakt. Op de auto klimmen mag eigenlijk niet maar dat waren wij (altijd op zoek naar het mooiste beeld) even vergeten. Gelukkig ben ik een super lichtgewichtje en is een Jeep mega sterk en waren we in de bergen even de weg kwijt en moest ik even wat hoger voor een beter uitzicht…… en, en, en  genoeg excuses Inge 🙂 Een auto moet je altijd met liefde behandelen zelfs al huur je hem maar voor een paar dagen.

Op vier wielen de wereld rond

Wel heel belangrijk is dat je op voorhand goed nadenkt over wat je juist wil en welke formule het best bij je past.

Zelf vind Ik het heel belangrijk dat je met twee kan rijden. Mijn man moet niet altijd Bob zijn. In het AD  pakket (additional driver) is die extra bestuurder inbegrepen. Je moet beiden het contract tekenen zodat ook de verzekering voor de twee bestuurders telt.

Met twee zie je meer

Rust. Wie rijdt er verder?

Wie een paar uur gevlogen heeft wil echt niet nog uren aan de balie wachten op een auto. Snel de koffers in de wagen klinkt als muziek in mijn oren. Het Express Service pakket zorgt ervoor dat je een snelle start maakt van de vakantie. Wij waren online geregistreerd en het contract lag dus al helemaal ingevuld voor ons klaar. Tekenen en wegwezen was de eenvoudige boodschap. Ik kan begrijpen dat in het hoogseizoen deze extra bonus natuurlijk nog belangrijker wordt.

Met een huurauto zie je meer

Wie net als ik van luxe houdt kiest uiteindelijk toch voor het premium plus pakket. Wat dat allemaal inhoud vertel ik je graag in een volgend artikel. Als fiere ambassadeur zal dit uiteraard niet mijn enige roadtrip worden. Ben je te nieuwsgierig dan kan je ook al eens neuzen op de site van Sunny Cars 

De leuke tips over onze roadtrip in Catalonië lees je ook snel:-)

Catalonië, meer dan Barcelona

Met drie op een rij

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.