Inge goes crazy @thePressdays

7 december 2015

imageDe persdagen zijn hectisch maar oh zo leuk. Twee dagen lang zwerf je door Antwerpen en ontdek je het ene leuke label of hebbedingetje na het andere. Je krijgt een  tsoenami van nieuwe indrukken die de zomer ondanks de hevige stortbuien heel even dichterbij brengen. Gelukkig konden we rekenen op de taxiservice van PICKMEUP.  Onze privé chauffeur ” Maurice” bracht ons steeds veilig en droog naar het volgende persbureau.

Omdat beelden soms meer zeggen dan woorden  heb ik de leukste merken en “#ikwildatheelgraagjes” voor jullie op een rijtje (of in dit geval een vierkantje) gezet.

Adidas: kiezen tussen bloemen-en dierenprint

imageBij Guess vind ik altijd wel iets leuks. Hoge hakken in een felle kleur? Ik zeg volmondig ja. De bruine benen moet je er voorlopig maar even bij denken.

LA POMME De Lovely is een heerlijk merk van Belgische bodem. De zilveren tas krijgt van mij alvast goud.

image

Een paar leuke cadeautjes voor onder de kerstboom mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Een hondje dat luistert naar de naam Jarre en waar veel muziek uitkomt of een prachtig juweel van kunstenaar Paul Van Hoeydonk.

Hoe mooi zijn deze gouden bubbels van D.ROCK?

image

Met deze platte glimmende schoentjes van Fratelli Rosetti zal je zeker hoge ogen gooien en het pink Diamond instant lifting serum kan wonderen verrichten.  Maar shhhh ……niet doorvertellen.

Sommige zaken zijn gewoon a “women’secret”

image

 

 

Door een heerlijk glaasje bubbels vergeet je af en toe de tijd. Gelukkig zijn de mooie horloges van het Nederlandse label Komono er om je terug op het rechte pad te brengen. Je moet ze natuurlijk eerst nog vinden. 🙂

Marlies Dekkers: een stoere vicking met een warm en sexy hart!

image

 

Italiaanse pefectie met de make-up lijn van Eva Garden. Wie het schoentje past… voor mij graag eentje van Sweet Lemon.

LOUIS: ik zie je graag ..en ook veel beter! 🙂

image

 

Geraffineerde luxe, klasse en romantiek vind je zeker bij For Love&Lemons. Na de feestagen ga ik toch naar de gym want dat kanten jurkje moet gewoon passen. 🙂  De juwelen van ontwerpster Karolin Van Loon zijn om van te dromen en oneteaspoon is het gat in de markt, euh ik bedoel de broek.

La vie en rose met Tutu Chic

 

image

 

Phyt is ook een wonder voor mensen met geen groene vingers.

De roze flamingo’s van Anita de Groot hebben ook mijn hart gestolen.

 

I love my man en jouw collectie Anita

image

 

 

Van de tutti collectie van Mistral wil ik eigenlijk graag “tutti” maar de knipoogende giraf staat wel met stip op 1. Tegen een beetje panterkracht van Purasana zeg ik ook volmondig ja want opnieuw de kaart van mijn gezondheid trekken is één van mijn goede voornemens.

Gezond je haar stijlen, het kan: REMINGTON

imageDe flip flops van Flossy toveren meteen een lach op je gezicht en ruiken nog steeds naar snoepjes. Bij gebrek aan een 911 in de garage kan je nog steeds deze mega coole Porsche design bril op je neus zetten. Succes verzekerd.

Ik ben een addmyberry aanhanger van het eerste uur dus laat dit duidelijk zijn….:

I LICKED IT, SO IT’S MINE

imageEn dan zijn we helemaal klaar voor de grote finale. Cloé en Marc Jacobs brengen ons met hun geurtjes volledig in hogere sferen.

Ronde brilmonturen zijn helemaal in en dat hebben ze bij Silhouette goed begrepen. Vandaag is rood de kleur van je lippen met de velvet collectie van Bourgois.De mini sketcher geeft licht en is licht, ideaal voor alle ravotters thuis. De handwash van Bodysol staat in stijl op je gasten te wachten en zonnen in stijl doe je dan weer met een bikini van Pepita, . Het handtasje van MY Jewelery geeft je look een tikkeltje boho.

En Milla, wat zeggen wij tegen deze mooie zaken? YES SIR

image

Het enige wat we nog nodig hebben is een grote koffer in een mooie kleur. Maar die hebben we al 🙂   image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.