David Lloyd het walhalla voor “me and we time”

24 april 2016

Er is iets op til… dat voel je. Binnenkort opent er in Edegem een nieuwe club die overal ter wereld het sport-en clubgevoel op een hoger niveau tilt. David Lloyd is een voormalig toptennisser die in het mannen dubbel zowel Wimbledon als Roland Garros op zijn naam heeft staan. Ondertussen staat die naam garant voor sporten in stijl en in goed gezelschap. Gedaan om het hele weekend met je kroost rond te bollen. Bij David Lloyd vind je een portie gezond plezier voor de hele familie.

image

 

Bij David Lloyd Leisure begon het allemaal met tennis, en dus hebben ze jou op dat gebied veel te bieden. Ze hebben een geweldig gediplomeerd coachingteam , vier wedstrijdbanen, binnen en buiten en een enorme reeks opties voor volwassenen en kinderen. Van coachingprogramma’s op uw eigen niveau tot groepslessen, tornooien en een unieke junior All Stars-programma voor jonge kampioenen. Kortom tennis plezier voor de hele familie.

image

Verlies de tijd uit het oog

image

Na een spannende wedstrijd op het tennisveld kan  je nog een paar baantjes trekken in één van de zwembaden van het complex.

Alle baden zijn heerlijk verwarmd. Er is een apart kinderbad maar ook speciale banen om ongestoord op jouw tempo  te kunnen zwemmen.
Buiten kan je in de zomer natuurlijk ook genieten van een zalig zonnetje op je huid. Met mijn vriendinnen lekker relaxen aan de pool, ik zie het helemaal zitten.

Voor de fitnessfanaten heb ik ook goed nieuws. David Lloyd heeft de allernieuwste toestellen, professionele begeleiding en een prachtig zicht tijdens het trainen, meer moet dat niet zijn. 🙂

image

Ik ben knock out door alle mogelijkheden

image

Spin jezelf helemaal in een andere wereld

image

De groepslessen kan je met een speciale app (net zoals de tennis uren) heel makkelijk boeken. Er zijn er echt teveel om op te noemen. Quality time met de familie of een bende vrienden ligt terug in het verschiet. Iets waar we de laatste tijd zo naar snakken maar bijna niet gerealiseerd krijgen.

Als er dan iemand toch heel even aan het werk moet kan dat in de gezellig afgesloten businessruimte.

Na het sporten of de duik in het zwembad kan je ook samen genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd.

image

 

 

David Lloyd Leisure heeft diverse mogelijkheden om uit te kiezen. Ze bieden allerlei lidmaatschapsopties, zoals een full membership of een Health & Fitness-lidmaatschap. Voor zij die zich volledig willen verwennen is er ook een zeer geprivilegieerde wellness ruimte waar rust een zekerheid is.

image

Voor alle faciliteiten en voordelen surf je best naar hun website. Wat ik wel kan meegeven is dat Pieter Lorridon, Louis Talpe en Axel Daselaire al lid zijn. Met een beetje sluwheid kom ik misschien ook te weten wanneer ze een duikje in het zwembad nemen. .)
Nee, alle gekheid op een stokje: het beste nieuws is de enorme korting die je krijgt als je lid wordt voor de grote opening. Doe jezelf en je gezin een mooi cadeau: WE TIME!

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.