Vertrekken vanuit Maastricht is super handig! Het Marbella Nido Suite Hotel in Corfu een aanrader.

1 juli 2018

Dit zomerseizoen kan je ook opteren voor Maastricht als vertrekbasis.  Corendon vliegt maar liefst 17 keer per week vanaf Maastricht Aachen Airport naar 13 fijne vakantiebestemmingen. Natuurlijk moest ik dit snel uitbroberen want reizen is nog altijd mijn grote passie maar de lange wachtrijen in en buiten de luchthaven zetten soms een stevige domper op de feestvreugde.

Vertrekken vanuit Maastricht met Corendon

Corfu behoorde gelukkig bij één van de mogelijke bestemmingen want het splinternieuwe Marbella Nidos Suite Hotel  stond ook hoog op mijn verlanglijstje. De luchthaven is lekker gemakkelijk bereikbaar en als Corendon klant parkeer je bovendien comfortabel én gratis direct naast de deur. Je auto staat veilig en op loopafstand van de vertrekhal maar het is nog makkelijker als je even je medepassagiers met bagage net voor de deur dropt. Het onthaal is super vriendelijk, je hebt geen last van lange wachtrijen en het inchecken verloopt super vlot. Heerlijk………en eerlijk……. een verademing na het vele gestress van de voorbije weken.

Wie op De Griekse eilanden vliegt moet wel tegen een flitsstart en een blitsstop gewapend zijn. De landingsbaan is niet altijd even groot, gelukkig de piloot zijn behendigheid wel en het levert altijd een mooi plaatje op.

Met Corendon naar nieuwe hoogten

Het Marbella Nido Suite Hotel

Alles perfect geregeld: Good morning beautiful world

Het  Marbella Nidos Suite Hotel  is een nieuw hotel met een prachtig zicht op de azuurblauwe Adreatische Zee. De meeste mensen opteren voor een privé zwembad of een jacuzzi op het terras. Geen slechte keuze natuurlijk maar omdat het zo heerlijk is aan het gemeenschappelijke zwembad en het privé strand voor mij niet een absolute must. Het hotel is ook adults only zodat de rust op elk moment gegarandeerd is.

Absolute klasse op Corfu

 

Dit zwembad behoort zeker tot mijn favorieten. Het is zalig van temperatuur en een oneindig mooi zicht. Je kan er heerlijk zonnen en luieren in de witte ligbedden zonder dat je puft en zweet. Ik denk niet dat ik tijdens een reis al zoveel in het water heb gelegen. Goed insmeren is natuurlijk een must en dat had een Engels koppel niet zo goed begrepen. . 🙂

De buffetten zijn allemaal even lekker

Zowel het ontbijt als het avond eten was een feest. Er is keuze in overvloed en je kan ook extra gerechtjes ter plaatse laten maken. Tijdens de lunch kan je ook terecht aan de pool maar net naast het privé strand is een authentiek Grieks familierestaurant waar je zeker een tsaziki met verse gambas moet bestellen.

De spa is een aanrader. De meisjes werken met de productjes van Cinq Monedes en hebben dus een goede scholing genoten. De massage was heel relaxed en tijdig reserveren een must want de andere gasten hebben dit ontspanningsoord ook in hun vizier.

Het privé strand is klein en gezellig. Voor de liefhebbers van watersport heb ik goed nieuws. Buiten Catamaran zeilen kan je er zowat elke discipline boeken. Wil je de mono ski eens uitproberen vraag dan wel de gewone tenzij je een ervaren waterrat bent. De professionele ski is veel kleiner en minder stabiel. De toeschouwers daarentegen zijn legio als je niet meteen uit het water geraakt. Veel plezier alvast!

Op Corfu moet je ook een brommertje huren en het mooie eiland verkennen. Ik vertel er in het volgende artikel graag meer over.

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.