Wij werden engeltjes tijdens het communie-event

2 februari 2015

Afgelopen weekend waren we samen met héél wat engeltjes en misschien ook bengeltjes te gast bij Deleye. Ter voorbereiding van vele communies, organiseerde Deleye Roeselare een heus communie-event. De nieuwste collecties werden voorgesteld aan de ouders en de kids werden reuze verwend. En wij hebben daar stiekem van mee mogen profiteren.

IMG_4125

 

Aangekomen in Roeselare kregen we lekkere wijn. Die wijn was zo lekker dat we meteen een fles mee hebben gepakt. Welke wijn dat was vertel ik jullie natuurlijk eens later, want het moet niet altijd de drank zijn die boven komt drijven bij ‘Bubble’ Trouble. De geur van verse popcorn deed ons naar binnen lopen, waar de kidshoek bij Be Kult helemaal in teken was de communicantjes.

IMG_4265

Mooie pasteltinten bij de ballonnen, marshmallows en glitterjurkjes voor de ladies. Stoere kleuren bij de petjes en de jongens-outfits. Er gebeurde voor de kids zoveel, dat een namiddagje shoppen voor de ouders er ook wel in zat. Zelfs de mama’s en papa’s werden aangetrokken door het kleurijke tafeltje vol met lekker snoep. Natuurlijk zijn wij ook échte speelvogels want als we lettersnoepjes zien liggen, dan willen we daar natuurlijk ook mee spelen en Bubble Trouble vormen met dat suikergoed.

IMG_4264

 

De outfits zelf zijn voor de jongens heel erg stoer: een kostuumpje voor je mini-me-boy, een goud glitterjurkje voor de ladies, een kanten wit kleedje gecombineerd met een even wit golfje, een stoere blazer met een hippe én feestelijke jeans, oud-roze pakjes voor de hipste girls,… Al is kiezen natuurlijk als ouder niet makkelijk. Er werd daarom een modeshow georganiseerd waar héél wat toffe kids in de kinderafdeling paradeerde met de mooiste oufits. Alleen maar lachende gezichtjes, want de kids genoten van de leuke aandacht die ze kregen. Modelletjes in wording.. to be continued! Niet alleen de haartjes van de modelletjes werden gedaan, maar elke communicant kreeg de kans om de haren al meteen communie-klaar te maken.

 

Het leuke aan dit event was dat ook Make-a-Wish aanwezig was. Ik volg deze organisatie al jaren, want wensen dienen natuurlijk om uit te komen. Per gekochte outfit werd er maar liefst vijf euro aan Make a wish. Deze vzw bezorgt zieke kindjes een vervulde wens.. een dag dus om nooit te vergeten en natuurlijk altijd leuk om zo te kunnen samenwerken met dit event.

 

Communiekleedjes nodig? Ik ken écht maar één adres waar je meteen de juiste outfit kan vinden en dat is Deleye. Good job!

 

IMG_4169 IMG_4241 IMG_4242 IMG_4254  IMG_4258
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.