La Belle de Belvilla: wonen in een droom

2 maart 2017

Af en toe komen dromen uit, ook als deze redelijk exuberant zijn. Ken je die magische huizen die je af en toe in reismagazines en advertenties ziet en die je doen likkebaarden zonder dat je het zelf beseft. Wel, The Lodge of Joy is zo een droomvilla. Een uitnodiging om dit pareltje te ontdekken was dan ook een geschenk uit de hemel.  Zeker als je deze luxe mag en kan delen met drie super toffe chics.

Alle drie één grote  smile: we ❤️ the Lodge of Joy

Processed with VSCO with hb1 preset

The Lodge of Joy is op zijn minst zeer exclusief te noemen. De chalet is gelegen op een  idyllische locatie in het bekende en gezellige  Oostenrijkse Wagrain. In de winter ligt de chalet bijna aan de skipiste en kan je op je ski’s vlakbij  de villa vertrekken en terugkeren. Als je net als ons van een deftige apres-ski houdt is dat geweldig meegenomen.

Wandelen  naar de skipiste

6176673568_IMG_4947

Genieten van de grootsheid van de natuur

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanaf het terras (of één  van de vele prachtige balkons ) kan je heerlijk genieten van een  adembenemend zicht. Een luxe waar deze drie chicks veelvuldig gebruik van hebben gemaakt. Voor de koukleumen onder jullie zijn er terrasverwarmers zodat  niemand een geldig excuus heeft om niet van de gezonde  berglucht te genieten. De echte durvers onder jullie  mogen onze heerlijke brunch zeker kopiëren.

The Lodge: dromen komen uit

Processed with VSCO with a1 preset 6174600976_IMG_5277

De sfeer in het huis is helemaal zen en je voelt je er meteen perfect “thuis”. Er is gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen maar dan gepresenteerd op een trendy manier.  Eigenares en decoratrice Joyce heeft echt oog voor detail en sfeer, met als resultaat een droomhuis of een thuis om in te dromen.

Even relaxen

IMG_4419

IMG_4444

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op de bovenste verdieping bevindt zich de “master bedroom” . We hebben een wedstrijdje gedaan om er te kunnen slapen en ik was de gelukkige (#vreugdedansje)…;-) Ik had dus meteen ook een eigen houtkachel, een privé sauna en een badkamer in bijpassende stijl. Door  de mega grote ramen kon ik ook maximaal genieten van het mooie uitzicht. Sorry meisjes, maar jullie kamers waren toch ook geweldig mooi.)

Slapen in stijl

6241701040_IMG_4633

IMG_4403

Op mijn terras: mijn dus 🙂

IMG_9175

Ook in de keuken was het super gezellig en heerlijk toeven. Marie is de vroege vogel onder ons en dekte elke morgen de tafel. Zelf heb ik het gezelschap getrakteerd op een, al zeg ik het zelf, heerlijke spaghetti carbonara. Het huis is zo gezellig dat je eigenlijk liefst altijd thuis wil eten. Wie zelf niet graag kookt kan ook beroep doen op een Personal assistent. Deze dame bereidt heerlijke diners maar zorgt ook voor de nodige logistieke hulp als je die nodig hebt.

Meisjes, de carbonara is klaar!

Processed with VSCO with hb1 preset

Het skigebied Amadé is ook een echte aanrader maar daar vertel ik jullie in een volgende post graag meer over.

“Zeg nooit zo maar Vila  tegen een Belvilla.” Dat werd na deze heerlijke trip ook meteen duidelijk. De specialist in het verhuren van vakantiewoningen heeft echt voor iedereen de perfecte bestemming. Doordat je de prijs kan delen (er zijn zes slaapkamers en vijf badkamer) van deze luxueuze bestemming wordt het ook financieel heel aantrekkelijk. Pure luxe en verwennerij binnen handbereik, hoe goed klinkt dat?

 

Alle info vind je hier : Belvilla

Processed with VSCO with hb2 preset
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.