Replay In Dresden

2 maart 2016

Het juiste hotel kiezen bij een city trip is super belangrijk. Je hebt meestal niet al teveel tijd en wil die zeker niet verliezen bij te ingewikkelde of lange verplaatsingen. Meestal heb ik daar een goede neus voor. Bij onze laatste uitstap naar Dresden was het er echt boenk op. 🙂
image

Inside by Melia ligt echt in het hart van Dresden. Het is modern en hip ingericht, oogt en is zeer luxueus maar toch nog betaalbaar.
Naar Dresden bollen in de gietende regen is geen pretje. Gelukkig mocht ik de Mazda CX-5 een paar dagen testen. Hoog en droog bracht hij ons in een 8 al uur op onze bestemming.

image

Even opfrissen en dan waren de pluspunten van het hotel pas echt zichtbaar. Een toprestaurant en de coolste bar van’t stad. Wat moet een mens nog meer hebben.

image

imageVEN restaurant tovert kunst op je bord aan schappelijke prijzen. De keuken is een combinatie van nationale gerechtjes met een wereldse twist. Als de michelin Gids hem in het vaandel draagt wie ben ik dan om dat te bestrijden.

De kunst van het genieten: VEN

 

image
image

Het degustiefje nuttigen we in de andere troef van het hotel: de Twist cocktail bar.Twist bevindt zich op de zesde verdieping van het hotel en heeft een panoramisch raam met geweldig zicht op de Frauwenkirche. Het is één van de hotspots in Dresden en het is dus veiliger om een plaatsje op voorhand te reserveren anders kan de wachttijd lang worden. vanaf elf uur ’s avonds mag er in de bar gerookt worden en dat was voor mij toch weer even aanpassen. Gelukkig verdoezelden de heerlijke cocktails een beetje de rook.

Van de bar in je bed rollen

image image

Na een heerlijk nachtje was ik helemaal klaar om Dresden onveilig te maken. Laat ons zeggen dat het er dag twee iets minder culinair aan toe ging.
image

Op plundertocht langs de kraampjes
image

outfit: Replay, Supertrash
zonnebril: Emporio Armani
reiskoffers: Lipault

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Wat een prachtig hotel en een cocktailbar is altijd een pluspunt.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.