De Darling Sisters!

24 mei 2015

>image
image
image

Tijdens dag twee van de Fashion Week in Milaan kozen we voor een combinatie van Rich and Royal en Darling. Vooral onze blazers van Darling konden op héél wat nieuwsgierige ogen rekenen… we voelden ons eigenlijk een beetje zusjes. Maar de zusjes hadden na zo’n tripje ook wel honger en de PR van Mazda nam ons mee uit eten tijdens ons tripje naar Milaan. Wanneer we het restaurant binnen gingen werden we een beetje stil van het uitzicht.   De Bubbeltjes die stil worden – dat maak je niet al te vaak mee. Toch mochten we rekenen op een tafeltje met zicht op de Duomo. De obers waren een absolute charme en deden hun best om ons thuis te laten voelen.

IMG_5537

 

Kiezen is verliezen – maar aan de keuzes hingen altijd wel niet zo’n goedkope prijskaartjes. Je betaalt hier eigenlijk vooral het zicht, want ik ben er zeker van dat je in de kleinere straatjes van Milaan even lekker kan eten maar dan iets minder prijzig. Toch genoten we van het uitzicht, het gezelschap maar vooral ook van de lekkere wijn. Nu kom ik misschien weer als een drankverslaafde opzetten, maar die wijn was echt de max. Jess poseerde er maar al te graag eens bij!

IMG_5510

 

We kozen gepaneerde codfish, een soort van kabeljauw met rode biet, de Ceaser Salad, roasted potatoes, asperges op z’n Italiaans,… en natuurlijk patéékes na het eten. Met de gevulde maagjes waren we klaar voor de terugvlucht naar België.

Als je geld over hebt van het shoppen, is dit een zekere aanrader – want van zo’n uitzicht kan je natuurlijk genieten. Gelukkig stond er een Mazda klaar, want na al die wijntjes was naar de luchthaven op eigen houtje niet zo’n slim plan. Special thanks 2 Mazda – want zij zijn eigenlijk een beetje de helden van de dag.

IMG_5499   IMG_5521  IMG_5544 IMG_5555
image

10 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

10 Reacties

 1. Annelies schreef:

  De Darling vestjes zijn supermooi !

 2. Deborah schreef:

  zalige pics! Dit moet een droomjob zijn samen met je vriendin en tevens werkpartner dit kunnen waarmaken dikke pluim dames! Altijd zalig om deze blog tebekijken!

 3. Lieve schreef:

  De Darling Sister of … 2 mooie meiden op stap!

 4. Evy Haesevoets schreef:

  Ik ben zó’n fan van die jasjes… Wauw! Ze staan jullie trouwens prachtig en inderdaad zusjes, waarom niet 😉 altijd leuk om jullie blog te lezen! En stiekem duim ik toch voor wat geluk bij de MK-actie ^^ Xje

 5. Laura Aerts schreef:

  Fotoverslagjes vind ik echt super om te zien! Hopelijk komt er ook eentje van gisterenavond want daar had ik héél graag bij willen zijn 😉

 6. Willeke Alting schreef:

  Echt gaaf en die jasjes wauw…
  Die zijn helemaal cool…

 7. Heidi Coesens schreef:

  Super jasjes en outfits ❤

 8. Willeke Alting schreef:

  Hihi deze had ik al op instagram gereageerd. Daar doe ik het eerder dan hier… sorry…

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.