Volg onze voetstappen in Palma de Mallorca : 4 dingen die je moet doen

4 juni 2018

Palma de Mallorca is de “Place to be”. Zeker als je rust en een trendy athmosphere graag combineert. De rust vonden we in ons super gezellig villaatje in het agro complex van Es Lligats op een twintigtal minuten van de kust. Ideaal dus om met ons kleine huurwagentje het hele eiland te verkennen. Wil je graag wat meer info of extra mogelijkheden voor een leuke accommodatie lees dan zeker La Belle de Belvilla,een oase van rust in Mallorca

But first breakfast at the villa

Wie graag lekker en uitgebreid dineert moet zeker een tafel reserveren in het Son Moll Sentits. Op de rooftop vind je “Attik”, een culinair restaurant met een geweldig zicht op een azuurblauwe zee. De keuken is Spaans met een hedendaagse touch. Zo krijg je patatas bravas zoals je ze nog nooit geproefd hebt en een tartaar van zeebaars met een chocolade korstje. De cocktails worden met zorg klaargemaakt en zijn straffer dan straf. In het hotel verwennen ze alle zintuigen, dat merk je meteen als op alle etages bijpassende en heerlijke geuren je tegemoetkomen.  Meer info over geurmarketing op Scents.be

Dineren in Son Moll Sentits

Met dit zicht is het dubbel genieten

Op dit zonnige eiland moet je natuurlijk ook eens de dag doorbrengen in één van de vele beachbars die Mallorca telt. Een evidente keuze is het zeer Mondaine Puro beach. Niki beach is ook een optie maar wil je een beetje meer rust dan is Mhares Sea Club de ideale plaats om je zonnecreme boven te halen.

Zonnen in  Mhares Sea Club

De lunch was licht, lekker en mooi geserveerd. Je moet nadien zeker een Balinees ligbed reserveren, het geeft je een extra gevoel van luxe en een prachtig zicht vanaf de eerste rij. Als je echt in zee wil zwemmen moet je wel wat rotsformaties trotseren maar het zwembad is groot genoeg om je helemaal te verfrissen.

Travel Tree altijd op de eerste rij

Als de zon de zee kust

Kuieren door het majestueuze Palma

Ook het majestueuze Palma is meer dan het bezoeken waard. Je kan er heerlijk slenteren door mooie straatjes met heel veel groen. Wie tijdens het winkelen een hongertje of een dorstje krijgt kan op het sjieke terras van het boutique hotel Can Alomar helemaal zijn hart ophalen. Volgens mij is het er ’s avonds ook heerlijk toeven maar dat zal voor een volgende keer zijn.

Be posh in Can Alomar

Wie net als ons wel van iets zoet en lekkers houdt moet nu goed de oren spitsen. Marie en ik ontdekten bij toeval het allerlekkerste bakkertje van het eiland. De pudding taartjes met aardbeien zijn, zonder overdrijven, de lekerste die ik ooit heb gegeten. Binnenspringen bij het kleine El Fornet de la Socca is absoluut een must.

 Les pieds dans L’eau in Ponderosa

Als je graag met je voeten in het zand eet is Ponderosa de ideale plaats om te gaan dineren. Het is er echt laid back maar het eten dat geserveerd wordt is origineel en van zeer goede kwaliteit. De visliefhebbers worden hier op hun wenken bediend en het smakenpallet brengt steeds een nieuwe verrassing. Het is er allemaal heel netjes en smaakvol, zelfs de toiletten lenen zich tot de perfecte fotolocatie. 🙂 Je merkt het op dit zonnige eiland is echt voor ieder wat wils, nu alleen nog aan jou om je eigen planning op te stellen. See you soon!

De boho sfeer in Mallorca op Ponderosa Beach

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.