Het blinkend interview

18 augustus 2015

Blinkend? Ja, zo kan je de juwelen van Jochen Leën zeker wel noemen. Inge en ik zijn écht verliefd geworden op de prachtige edelstenen die de juwelier te bieden heeft. Het is niet zomaar een juwelier, maar een juwelier die voor mij de nodige passie uitstraalt. Ik merk dat hij 100% achter zijn edelstenen staat en dat maakt het verhaal van Jochen Leën zo speciaal voor mij.

IMG_2471

De volgende maanden gaan we dieper in op de verschillende edelstenen. We gaan jullie ook cadeautips genoeg kunnen meegeven zodat elk van jullie geliefde mag blinken: blinken van geluk, blinken van liefde én natuurlijk blinken dankzij de juweeltjes.

 

Jochen Leën heb ik alvorens we dieper ingaan op de juwelen onderworpen aan een klein vagevuur. We kregen ondertussen al heel wat mails met vragen over onze hashtag #jochenleen. Hierbij alle verduidelijking én tegelijk een verhaal over een man met creativiteit, doorzettingsvermogen maar ook iemand met een hart voor de mooiste ‘bling bling’ ter wereld.


– Hoe ben je met je juwelenlijn begonnen?

Ik heb altijd wel van mooie dingen gehouden en ben op een gegeven moment zonder enige aanleiding voor goudsmid / juweelontwerper gaan studeren in het TNA. Totaal nog niet wetend hoe en waar naartoe… ik ben zo in de loop der studiejaren gaan helpen in verschillende juwelierszaken, werkend in heel verschillende gamma’s ben ik zo stilletjes aan een visie gaan vormen voor mijn eigen juwelenlijn… deze is heel klein begonnen en spontaan gegroeid.


– Je biedt mensen niet alleen een juweel aan maar ook een totaal concept. Wat bedoel je daarmee?

Men kan op afspraak terecht in Antwerpen, Lanaken of Knokke, zodat we tijd maken voor hen wanneer het hun past.

In Lanaken heb ik een conciërge service voor klanten waarbij we zelfs een heel verblijf voor hen organiseren. Mijn kantoor ligt daar in een Relais & Chateaux hotel, La Butte aux Bois, hier kunnen mijn gasten blijven slapen en bespreken we juwelen in restaurant La Source, onlangs nog bekroond met een Michelin ster. Vanuit het kasteel kunnen gasten kiezen uit een divers en uniek kleuren palet van niche edelstenen. Edelstenen die je niet zo vlug elders vinden kan. Van hieruit wordt er totaal alles op maat besproken…

9Y4A8294dbw

– Omschrijf Jochen Leen juwelen in drie woorden?


Kwaliteit, Niche, Tijdloos

9Y4A7176dbw

– Welke stenen kan je vinden in je assortiment? Wat maakt de stenen zo bijzonder?


Alles wat niche is , dus niet zozeer de alom bekende Saffier, Smaragd of Robijn … maar vooral … Ik moet een klik hebben als ik de steen zie.

 

Zeldzame opalen, aquamarijnen, mandarijn granaat, toermalijnen zoals bijvoorbeeld Paraïba toermalijn enz…

Zelf ben ik verliefd op deze stenen en weet niet goed hoe het komt, maar ik kan er zonder ophouden mee bezig zijn…

– Welk juweel is jouw favoriet?


Ik heb geen favoriet… als ik dan toch eentje moet kiezen is het mijn zoontje die net 7 maanden geworden is…

 

– Wat zijn je toekomstplannen? Wat wil je bereiken?


Er is niet echt een plan… ik wil doen wat ik graag doe en er vooral plezier in hebben. als ik morgen juwelen moet gaan aankopen en verkopen dan stop ik ermee.
Ik wil juwelen creëren zoals ik ze zelf gedragen wil zien worden en met de stenen die ik zelf zou willen hebben. Ik wil het vooral op een zo natuurlijk mogelijk laten groeien, niets forceren en het met passie blijven doen…

9Y4A8644dbw

Ben je benieuwd naar de eerste behind the scenes foto’s door Armando Diva? Hou onze Instagrampagina’s in de gaten!
We geven je natuurlijk hier ook al eventjes een kleine sneakpeak.. De rest van de foto’s volgt komende maanden. We’re fan!

 

Meer weten? Surf naar http://www.jochenleen.net/

 

 

 

 

IMG_2433 IMG_2444
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Joe schreef:

    A fascinating discussion is definitely worth comment. There’s no doubt that that you should write more about this topic, it may not be a taboo matter but usually people don’t speak about these issues. To the next! Many thanks!!|

    http://www.escort-seo.de/component/k2/itemlist/user/452758.html

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.