Op pad met Maurice

20 december 2015

Maurice? Ja de Maurice heeft ons tijdens afgelopen persdagen weten te begeleiden. Hij was de ideale taxi chauffeur. Hin pikte ons op bij het kantoor van Inge haar man met een fantastisch mooie auto, waarin twee flesjes water klaar stonden en alle comfort een echte luxe was.

image

Maar wie is Maurice nu? Maurice is één van de taxi chauffeurs die werkt voor Pick me Up. Een handige app waarmee een taxi bestellen echt wel kinderspel is. De app kan je downloaden via Apple of Android en staat héél snel op je mobieltje. Met een paar clicks kan je Maurice of één van de andere top chauffeurs sneller dan ooit verwachten. De service staat nog in de startblokken, maar voor ons was dit een absolute topper. Elke keer we een nieuw persbureau binnenstapten, stapte Maurice uit en begeleidde hij Inge en mezelf met een paraplu voor de regen tot voor de deur.

Hoe werkt het?

-Je kunt de app downloaden in de app store of in google play.
-Vervolgens voer je in waar je naartoe wil.
-De chauffeur ziet waar hij naartoe moet en de klant ziet hoe lang de chauffeur nog onderweg is.

Je kan makkelijk alles eens bekijken via de website van Pick me Up die je via hier kan vinden: http://www.pickmeup.be

Wie weet ben jij de volgende klant van Maurice! Het is écht een schatje waardoor ik zoveel vertrouwen heb naar de volgende taxiritten. Snel, eenvoudig én vooral een fantastische service.

IMG_1362
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.