Ontdek de nieuwe E-klasse en win een brilliant t.w.v 1.995 euro

9 april 2016
image

Opendeurweekend in stijl: garage Swinnen Lier

image Ik ben al jaren vaste klant bij garage Swinnen in Lier en ben super tevreden van hun service. Mijn SLK krijgt alle aandacht die hij verdient. Meestal wacht ik tijdens zijn onderhoud met een koffietje en de laptop in de grote mooie showroom. Deze  werd een tijdje geleden helemaal vernieuwd. Als levensgenieter had ik altijd de idee dat het de ideale plaats was voor een gezellig feestje te organiseren. Wel op 16 en 17 april is het zo ver. Tijdens een groots opendeurweekend worden er heel wat bubbels geschonken terwijl je de meest intelligent E-klasse ooit vrijblijvend kan ontdekken.

Beauty and brains: de nieuwe E-klasse

image

De vroege vogels onder jullie kunnen ’s morgens al genieten van een sprankelend luxe ontbijt met bubbels. Je moet wel snel reserveren want de plaatsjes zijn beperkt.

Slaap je liever uit in het weekend, geen probleem. Om 13:30 schakelen ze bij Swinnen nog een versnelling hoger. Als gast kan je dan genieten van een uitgebreide wijndegustatie begeleid door een prachtige wereldse kaastafel.

Ook de modeliefhebbers komen aan hun trekken. Juwelier Verlinden stalt zijn allermooiste items uit in een klassevolle pop-up store.

Een droom van een prijs: een witgouden ring met brilliant

imageMet een beetje geluk rij jij dus in stijl naar buiten met een brilliante ring van net geen 2.000 €. Een mens zou voor minder gaan dromen.

imageWe zouden ook bijna vergeten dat er een droom van een wagen op ons staat te wachten. De nieuwe Mercedes E-klasse is echt het summum van stijl, rijcomfort en uitstraling.

Betaalbare Premium Luxe wagen

imageIk vat in een notendop samen waarom hij mij alvast kon begeesteren.

  • beste CO2 waarde in zijn segment
  • Premium Luxe wagen aan een betaalbare prijs!(48.400,00 €, incl. BTW)
  • luxueus interieur, super rijcomfort
  • Widescreen cockpit met rustgevende sfeerverlichting
  • de nieuwste technologische snufjes krijg je makkelijk onder de knie ( ja, ook ik :-))
image

Eigenlijk moet je zelf maar eens een testritje maken. Dan merk je meteen dat ik niet overdrijf.

Tijdens de opendeurdagen kan je trouwens ook een weekendje winnen met de nieuwe E-klasse. Ben je al overtuigd van zijn kunnen dan kan je natuurlijk ook nog heel wat uitzonderlijke voorwaarden bespreken bij een drankje en heerlijke hapjes. Als kers op de taart kan je ook een dagje “On the road” met een heuse AMG,” fingers crossed” dus. Alle info vind je op garage Swinnen.

Een glaasje op, de ring aan mijn vinger, nu alleen nog de juiste chauffeur vinden….

image image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. JOSEE VAN DEN NIEUWENHOF schreef:

    HALLO, NET HET ARTIKEL GELEZEN.
    INDERDAAD EEN DROOM VAN EEN MERCEDES, MAAR MIJN E-COUPE BLIJFT DE MOOISTE! EEN DROOM VAN EEN RING, EN IN PLAATS VAN TE ZEGGEN: NU NOG EEN DROOM VAN EEN CHAUFFEUR, ZEG IK ”IK HEB EEN DROOM VAN 33 JAAR ACHTER DE RUG MET MIJN ECHTGENOOT ZALIGER!” EN NU DROOM IK VERDER …

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.