Wat draag jij dit jaar met de feesten? Mooi in Caroline Biss

16 november 2017

De feestdagen naderen met rasse schreden en daar word ik altijd blij van. Ik behoor tot die groep van mensen die zich helemaal onderdompelt in de gezellige, warme en glamoureuze sfeer van Kerst en nieuwjaar. Natuurlijk hoort daar ook elk jaar opnieuw de perfecte outfit bij en met die zoektocht kan je best tijdig van start gaan.

Een Engeltje in Caroline Biss

Wit is niet meteen de meest evidente keuze maar als je geen gastvrouw moet spelen de keuze bij uitstek.  Gecombineerd met een tikkeltje goud wordt hij net iets stoerder al ben ik zelf helemaal weg van de brede broek met olifantepijpen.

Black beauty

Organiseer je zelf het feest dan kan je best voor veiliger zwart gaan. Met veilig bedoel ik hier helemaal niet “fashionwise” maar eerder vlekgewijs. 🙂 Bij het Belgische label Caroline Biss heb je ongelofelijk veel keuzemogelijkheden om feestelijk, stijlvol en toch confi te stralen op het feest. Ik geef je graag mijn keuze mee.

Feest laarsjes voor een lange avond

 

Het lange zwierige jurkje van Caroline Biss had meteen mijn hart gestolen. Vermist ik toch een beetje een kouwkleum ben is de dikke cardigan een must en geen optie. 🙂 De laarsjes met gouden hak hebben een mooie hoogte en je kan er echt urenlang op staaan. (uitgetest en goedgekeurd)

Toch is ook deze geweldige smokingbroek nog een optie. Je kan hem nadien makkelijk casual combineren om ook na de feestdagen nog ten volle geniet te hebben van je outfit.

Goud voor Caroline Biss

PS: Ook deze lange en stijlvolle rok is mega combineerbaar. Wat vinden jullie het mooist? Ik ben super benieuwd.

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.