Ontdek samen met mij deze geweldig leuke webshop: Parfois

7 januari 2017

Parfois, al surfend ontdekt een mens al eens iets super leuk op het net.  Ben jij ook iemand die graag toffe hebbedingetjes scoor en altijd hip en anders voor de dag wil komen? wel, dan ga je hier helemaal wild van worden.

Parfois,  altijd hip

Processed with VSCO with hb1 preset

 

PARFOIS is een Portugees merk met een hoofdkantoor in Oporto. Maar je hoeft helemaal niet meer naar zonnige oorden af te zakken om de leuke collectie te kopen.  Eerst en vooral is het merk  wereldwijd vertegenwoordigd in 50 verschillende landen waar je in meer dan 650 winkels naar hartenlust kan gaan shoppen.  In België kan je voorlopig alleen terecht in het verre Wallonië. Grappig eigenlijk dat wij Vlamingen overal ter wereld gaan shoppen behalve bij onze Franstalige landgenoten. Momenteel zijn er 2 winkels in Wallonië. Eén in Luik, in het winkelcentrum Belle-Îlle en éen in het shoppingcenter Cora Hornu in Bergen (Mons).  Maar ik heb ergens horen waaien dat wij binnenkort in Vlaanderen niet meer op onze fashion honger blijven zitten.

Helemaal Parfois

Processed with VSCO with a5 preset

PARFOIS produceert mode accessoires die steeds inspelen op de nieuwste trends én die zeeeeer betaalbaar zijn. . Tegenwoordig bieden ze naast accessoires ook kledij aan en zo kan je een hele outfit samenstellen. Wil jij niet wachten tot de winkels ook in Vlaanderen hun deuren openen dan kan je natuurlijk ook al naar hartelust shoppen op hun website. De vroege cruise collections staan al online en zijn helemaal top.

Teveel leuke spulletjes

IMG_8616

Welke tas vind jij het mooist? Je kan er gerust twee kopen zonder je bankrekening te plunderen. 🙂

IMG_8475
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.