Toffe jurkjes bij LolaLiza

2 juli 2016

LolaLiza is op en top Belgisch en daar mogen we uiteraard fier op zijn. In 2001 begon hun verhaal als een klein lokaal  familiebedrijf dat nu echt is uitgegroeid tot een internationaal merk.

Ze ontwerpen toegankelijke, moderne modellen waar de praktische en modebewuste vrouw nood aan heeft. Dat alles binnen een prijskaartje dat heel aanlokkelijk is. Vrouwen  die houden van het leven en jong van geest zijn vinden hier zeker hun gading. Ook willen ze graag de juiste sfeer en beleving creëeren en dat merkte ik duidelijk bij de opening van de nieuwe store in hartje Leuven.

LolaLiza in Leuven

image

Elke klant werd verwend met bubbels en andere lekkernijen. Togetherness is hun slogan en dat voelde je ook in de winkel. Mensen waren druk aan het praten en aan het passen..

Wel, dat laat ik mij geen twee keer vragen. Samen met Anja van WoW magazine dook in in het pashokje… Met dezelfde lange boho jurk. Togetherness voluit!

 

Samen de passie voor mode delen.

 

image

Ik vind de lange jurken en rokken ook erg mooi. Ze verlengen je figuur en je kan er je (nog steeds) witte benen onder verstoppen.

Vrolijk in de zon

image

Welke jurkjes staan nog op mijn verlanglijstje? Ja, het is solden voor iets he!

Want……

image

 

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.