Tutu Chic lanceert pink Gin voor pink Lady’s

20 november 2016

Tutu Chic haute couture met een twist

Processed with VSCO with h1 presetThe leading Lady van Pink Ambition aan jullie voorstellen hoeft niet echt meer. Deze ambitieuze jonge dame is goed bezig om haar droom te verwezenlijken. Niet alleen een succesvol kleding label op de markt brengen maar ervoor zorgen dat Tutu Chic een heuse brand naam wordt die over de hele wereld bekend word. Waar heb ik dat nog gehoord… Frea for president:-) … Je weet maar nooit.

Tutu Chic heeft alweer iets te vieren

Tutu Chic by Inge Moerenhout

 

Een tijdje geleden verklapte ze in een interview dat ze graag een roze Gin op de markt wilde brengen. Een paar maanden later is dat gewoon een feit. Haar 29ste verjaardag was het ideale tijdstip om het alcoholisch verwennerijtje aan de wereld voor te stellen.

Een zoete, zachte gin

imageFrea is goed bezig  om van Tutu Chic een lifestyle label maken. Ze droomt ook van een lijn met alles voor de slaapkamer, Tutu Dodo klinkt dan wel goed.  Een Tutu restaurant, hotel en beautyproducten lijken dan ook niet echt zo ver af.  Wie haar beschuldigt op een roze wolk te leven kan best even meedromen. La vie en rosé is helemaal zo slecht niet.

La vie en rose

 

 

Tutu Chic by Inge Moerenhout

Wie niet tot in’t Stad geraakt kan natuurlijk een kijkje nemen op haar roze website. Hij, of eigenlijk,zij, zet je meteen ook aan het dromen. So… to all the girls and woman… Blijf dromen en realiseer ze op een roze wolk….go go!!

Shoppen bij Tutu Chic

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.