Wat zijn mijn favoriete schoenen bij Maison Lab

5 november 2016

Op de webshop Maison Lab vind je echt super hippe schoenen. Geef nu toe,  je kan er nooit genoeg van in je kast hebben staan. Het is dan ook mooi meegenomen dat je ze kan shoppen aan minstens 50%. Wie heel veel geluk heeft vindt zijn favoriete paar wel aan 70%.

Wie heeft mijn broek gestolen??? (DJALIL!!!!!!!!)

Processed with VSCO with hb2 preset

Deze stoere laarsjes van Essentiel kon ik  echt niet weerstaan. Op Maison Lab kan je trouwens je volledige garderobe bij elkaar shoppen. Het hemdje is van een Belgische ontwerpster Souad Feriani met Marokkaanse roots die kwaliteit hoog in haar vaandel draagt. De hemdjes zijn niet echt goedkoop maar door hun mooie stof en tijdloos karakter, een echte must in elke kleerkast. De cosy trui is ook van Essentiel en wie er met mijn broek aan de haal is blijft een raadsel. 🙂

Check out de fashion box bij  Maison Lab

image

Wat je zeker eens moet checken is de fashionbox die je op de website vindt. Daar krijg je nog een extra korting op het volledige ensemble. Een fashion feestje wordt het dan.
Ik zei het daarnet al. Je vindt echt heel veel leuke schoenen bij Maison Lab. Je mag wel  niet te lang  wachten met kiezen, zeker als je een courante maat hebt. Daarom help ik jullie graag een beetje.

Welke  kies jij?

image
Eigenlijk kan je hier geen foute keuze maken maar Ik ga toch voluit voor de meest flashie boots. Ze zijn ook weer van Essentiel, een Belgisch label dat de seizoenen makkelijk overleeft.

Een vrolijk fashion dansje dankzij Maison Lab

Processed with VSCO with hb2 preset
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.