Wat moet je doen in het machtig mooie Mar Menor

20 juli 2017

Ik ben helemaal verliefd op Mar Menor, de binnenzee onder de Spaanse zon. In mijn vorige artikels zong ik al mooi de lofzang over dit stukje Spanje dat ik nog maar net heb ontdekt. De streek rond Murcia is mega mooi en ik kan best begrijpen dat heel wat bekende Vlamingen hier een verborgen optrekje hebben. Geen paniek hoor, ik ga jullie hun namen en mooie villaatjes niet aan de grote klok hangen zelfs niet aan de kleine maar het is wel leuk om te weten dat mijn collega’s dit ook zo een mooie plaats vinden.

Roze, ook zonder de flamingo’s?

Mar menor for Bubble Trouble

Wij logeerden in een mooie villa niet ver van het natuurpark waar roze flamingo’s rustig op twee poten staan te zonnebaden. het water is er immers warm genoeg en dus moeten ze die ene poot niet optrekken om te verwarmen. Ik blijf ook liever op mijn twee benen staan. ūüôā info Azull

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 6174581296_IMG_3880

Je moet zeker ook een bezoekje brengen aan het vissersdorpje . Voor de duikliefhebbers is dit een waar paradijs. Hou je van lekker eten en echte Spaanse gezelligheid dan is dit ook the place to be. Ongedwongen buiten tafelen kan je bij Muro de la Sal. Iets sjieker met een zicht om u tegen te zeggen vind je dan weer een beetje verder bij Bocana de Palos.

Muro de la Sal

IMG_8881

Bocana de Palos

6174581296_IMG_3913

Via de strip, een lange strook waar er toch hogere buildings floreren, arriveer je bij de super hippe Beach Club Collados. Je kan best een tafeltje reserveren want bij de Spaanse jeugd is deze hippe en witte oase ook zeer geliefd.

Inge Moerenhout in Collados Beach

Alzull Lifestyle ook op Collados Beach

6174581296_IMG_3923
Het eten is echt lekker en zicht op de azuur blauwe zee een extra topping. Wij gingen voor een gazpacho met kreeft en een zalig stukje  tonijn. Een glaasje rosé smaakt om de één of andere reden ook  altijd lekkerder dicht bij het strand. #schol

Heerlijk tafelen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vind je de  pool een beetje te druk op zondag kan je altijd een plaatsje zoeken  op het privé strand. Het water is heerlijk en je kan lekker lang pootjebaden. Marie en ik vonden het de perfecte spot voor een trendy namiddag.

Processed with VSCO with hb1 preset

Mar Menor heeft zijn eigen hotspot

IMG_9161

Toen het nog rustig was aan de pool ūüôā

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leve Collados Beach

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.