De luxe van Grecotel: Caramel

23 juni 2016

Ik heb een kleine verslaving. Ik ben verslingerd aan mooie dingen. Een ongerept stukje natuur, een paar Manollo Blaniks, een kamer met zicht op zee… Alles wat tot mijn kunstzinnige verbeelding spreekt wil ik graag, snel en liefst zoveel mogelijk. De twee volgende blog posten zijn voor twee hotels van de Grecotel groep. Het zijn beiden pareltjes die niet aan mijn collectie mooie indrukken en belevenissen kunnen ontbreken. Ik deel ze graag met jullie….

Caramel: een heerlijk snoepje

image

Caramel is een boutique hotel met juist 69 kamers. Het luxe resort ademt rust uit. Je voelt de “laid back ambiance” in elk detail. Van de prachtig verlichte pool tot de cabanas op het strand, alles is gewoon in evenwicht. Heerlijk.

Luxe voor het ganse gezin

image image

Ook kinderen zijn hier meer dan welkom. Er zijn speciale familie kamers en het domein is groot genoeg om de stilte te garanderen. Jade en Alec willen gerust met Tati in het grote hemelbed een paar dagen onderduiken. Er worden ook heel wat leuke en leerrijke activiteiten georganiseerd zodat ouders ook even van elkaar kunnen genieten. Je kroost kan Engelse les volgen, een dagje naar de boerderij, leren maquilleren of gewoon met zen allen feesten op het strand. Alle kids worden hier als celebrities behandeld…., fijn dan  moet ik het even niet doen :))

De tijd van hun leven

image

 

Voor de Wellnessdagen is er een speciaal menu. Heel licht maar heel lekker en een verademing na de overdaad van de voorbije dagen. ( bezoek aan de Agreco farms, Zie vorige blogpost) Ook de setting is weer geweldig met een mooi zicht op de Confeti Pool.

Trouwens, je mag nooit zwaar eten voor een ontspannende massage. 🙂

Lekker licht leven

image

Elke plaats ademt schoonheid uit

image

Toch ook nog even meegeven dat grecotel er alles aan doet om zijn stranden zo mooi, maar ook zo proper mogelijk te maken en dat merk je meteen. Zo kan je dubbel en dik genieten van de prachtige zonsondergangen.

Voor meer info: Caramel

Morgen is het de beurt aan Amirandes, een parel in Heraklio.

Als de zon gaat slapen

image image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.