De luxe van Grecotel: Amirandes

24 juni 2016

 

image

Welkom in Amirandes

Grecotel Amirandes heeft  indrukwekkende architectuur dat is het eerste wat opvalt als je met Griekse gastvrijheid voor een majestueus gebouw ontvangen wordt.  De stenen muren  zijn kunstwerkje en het water loopt sierlijk doorheen het hotel. Ik kan niet wachten om op ontdekking te gaan.

De kracht van water

image

Naast een groot zoutwaterzwembad, zijn er in Amirandes talrijke louter decoratieve zwembaden, een streling voor het oog. Ook het kleine privé zwembad ademt verfijnde klasse uit en is zalig om na een dagje strand nog een laatste plons te wagen.

Een droomlocatie

image

Ook het zwembad is turquoise

image

Breng zeker een bezoekje aan het spacentrum en laat je van top tot teen verwennen met de exclusieve en hemelse Ayurveda-behandelingen. Je kan ook een gelaatsanalyse laten maken en krijgt er meteen de juiste verzorgingsproducten bij. Tijdens de wellnessweek had het hotel ook beroep gedaan op een echte yogi meester om ons te onderrichten. ” a chance of a lifetime” noemen ze dat dan.

Live your life to the fullest

image
Als je in een healthy mood bent dan wil je natuurlijk ook lekker en gezond eten. De keuken is heerlijk bij Amirandes dat heb ik meermaals kunnen ondervinden. Ook hier worden biologisch geteelde producten gebruikt en dat proef je elke keer opnieuw. De pure Griekse keuken is trouwens één van de gezondste van de hele wereld.

Een gezonde wereld in mijn glas

image
image
Wil je het nog gezonder. Kies dan voor RAW Food. Een bewuste manier van koken en leven die ( als je onze leraar ziet:)) zeker zijn vruchten afwerpt. Les krijgen met zicht op zee van een knappe Fin is niet iedereen gegund.

Tips voor een gezonder leven:

  1. Drink water
  2. niet in plastieken flessen
  3. wandel elke dag
  4. doe een goede daad
  5. eet organic en local
  6. eet samen met je familie
  7. ga wat vroeger naar bed
  8. kom in Kreta op vakantie!!

 

Dat laatste is echt geen grapje. Na een paar dagen in Kreta lijk ik wel herboren, spijtig dat je dat gevoel zo moeilijk kan vasthouden. Eens weer thuis en in de dagelijkse routine gerold verval je snel weer in een ongezondere levensstijl. Maar hoe meer je iets herhaald hoe makkelijker het wordt. Dus laat die volgende trip maar komen. :)) De wellness week was trouwens zo een succes dat Amirandes binnenkort ook speciale pakketten voor een gezonde geest in een gezond lichaam zal aanbieden.

Voor meer info: Amirandes

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.