Mijn geheime oase op de Silver spirit: suite 1102

4 juni 2017

Wie zich  volledig wil laten pamperen moet zeker eens binnenspringen bij Cruise Plus in Sint Niklaas. Ik ben (al zeg ik het zelf:)) een ware globetrotter en heb al een groot stuk van de wereld bezocht. Soms heel basic, soms heel luxueus. Meestal dokter ik zelf het perfecte reisplan uit maar dit keer liet ik me begeleiden door een echte Cruise specialist. Ik moet eerlijk toegeven, ik had nooit gedacht dat iemand anders voor mij perfect kon bepalen wat mij in vervoering zou brengen. Wel, ik heb mij duidelijk vergist!

Silversea love @ Siver Spirit

Processed with VSCO with hb1 preset

De Silver Spirit is een prachtig cruise schip van Silversea Cruises. Een Italiaanse rederij die zich duidelijk in de hoogste regionen van het cruise leven bevindt. Hier vind je geen gewone kajuiten, iedereen is een beetje vip en heeft op zijn minst zijn eigen suite. Mijn suite bevindt zich op dek elf en heeft een mega groot terras. Als onze butler zijn uitleg heeft gegeven kan ik het niet nalaten om een klein vreugde dansje te maken. Een zalige en super grote kamer met een terras om a tegen te zeggen. Ik ben al in de zevende hemel en de trip moet nog beginnen.

Mijn eigen oase van luxe en rust

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Sorry dat ik zo lyrisch doe maar privacy en ruimte zijn nu net twee dingen die ik nodig heb om mijn vakantie op een hoger level te brengen. Een eigen butler die bubbels voor je klaar zet is natuurlijk ook een joker. Die man weet meteen wat ik wil. Je kan hier nu om glimlachen maar die man is echt opgeleid om mensen te observeren en een verslagje te maken zodat elk personeelslid die je bedient meteen weet wat je voorkeuren zijn. Hou je net als ik van een glaasje rosé bubbels dan zal dat bij een bezoek aan het restaurant ook voor de kelner daar bij het ingeven van je suite nr meteen duidelijk zijn. Of je onder de categorie valt vriendelijk, punctueel of verschrikkelijk vermoeiend heb je natuurlijk helemaal zelf in de hand. 🙂 Het personeel past zich dus volledig aan aan jou noden en wensen.

Ontbijt met zicht op Monte Carlo

Processed with VSCO with hb1 preset

En een badjas van Etro

IMG_3252

Je kan geen beter plaatsje bedenken dan je eigen suite om heerlijk te tafelen. Ontbijt op bed krijgt meteen ook een andere dimensie. Toen ik om zes uur ’s morgens even wakker werd en door de gordijnen piepte kon ik mij nog net op tijd beheersen om Patrick niet meteen ook wakker te maken. Zijn enthousiaste ohhs en ahhhh een paar uur later  lieten mij twee keer genieten van dit mooie tafereel.

Elke dag een ander exclusief tafereel op de Silver Spirit

IMG_3236

Palma De Mallorca

6241703440_IMG_2603

Het is het steeds veranderende en tot de verbeelding spekende zicht dat cruisen zo heerlijk maakt. De Silver Spirit is een relatief klein schip en kan dus ankeren waar groter schepen geen kans maken. Onze bestemmingen langs de middellandse Zee waren zorgvuldig uitgekozen en voor mij en Patrick een echte voltreffer. Ik vertel er jullie graag meer over in een volgend artikel. Op  volle zee vind ik het ook altijd geweldig zeker als je een droom suite hebt. Genieten van een koffietje op dek terwijl je man nog rustig slaapt of samen een glaasje nuttigen als de zon ondergaat. Ik kan niet zeggen wat het meest zinnenstrelend is.

“alleeenzaamheid” : dag mooie wereld

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Samen genieten: verliefd op de Silver Spirit en  op elkaar

Processed with VSCO with hb1 preset

De suite is echt enorm groot. We hebben een aparte inkom hal en een super grote badkamer met douche en bad. Het toilet is even groot als bij sommige cruise de badkamer in zijn geheel. Je merkt meteen ook het oog voor detail. Bij het begin van de reis mag je uit drie verschillende producten kiezen. Wij gingen voor Bulgari en dat was een goed plan. 🙂

Van het salon en de eetruimte hebben we niet zoveel gebruik gemaakt omdat het weer zalig was en het terras dus elke keer opnieuw lonkte.

Oog voor detail op de Silver Spirit

6176670288_IMG_0945 6176670288_IMG_0949

IMG_8382Je hebt 24 uur op 24 roomservice. Dit is geen beperkte kaart maar een dagelijks veranderende kaart waaruit je kan kiezen. De minibar wordt gevuld met alles wat jij lekker vindt. Wil je om vier uur een cappuccino dan komt de butler hem eigenhandig maken in je kamer zodat hij zeker niet koud wordt. Je kan deze man ook alles vragen, van het reserveren van een dinner tot het regelen van een uitstap.  Hij maakte mij er ook attent op dat ik mijn was kon laten doen zodat er thuis nog weinig werk overbleef.

Processed with VSCO with hb1 preset

Elke dag lag er ook een krantje in onze suite met leuke weetjes en info over de volgende verblijfplaats. Ook de verschillende activiteiten of restaurants aan boord van De Silver Spirit worden uitvoerig in de spotlights gezet. Ik doe dat ook met heel veel plezier in het volgende artikel. Ik hoop dat jullie dan ook weer van de partij zijn. Tegen niemand vertellen over suite 1102 want die is en blijft van mij. 🙂

 

info @cruisePlus

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.