In het spoor van de sterren met Silversea Cruises (2)

7 juli 2017

Cruise Plus in St Niklaas stippelde voor mij de perfecte reis uit. Een exclusieve cruise langsheen de allermooiste plaatsjes van de Middellandse Zee. Ons schip was een echte droom en onze suite tot de verbeelding sprekend. Neem gerust een kijkje op de vorige artikels wil je echt up to date zijn. Ik was gestrand in het mondaine Monaco en dit artikel start dan ook met een dagje aan boord. De vierde halte was in Marseille en die stad had ik onlangs heel uitgebreid bezocht. Dus besloten we ten volle van ons luxueuze schip te genieten.

Cappuccino aan de pool

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Het is ook heerlijk rustig aan boord als de meeste mensen op uitstap zijn.  Patrick en ik hadden de hele dag het gevoel dat we een privé zwembad hadden, heerlijk! De bediening is perfect en alle drankjes en versnaperingen zijn inbegrepen. Dus lieten we ons bedienen en genoten met volle teugen.

Vacation mood on thx to Cruise Plus

IMG_2755

 

Al lonkte de Franse Charme van Marseille nog zo hard, de Silver Spirit heeft zoveel troeven dat we ons schip echt niet wilden verlaten. Een lichte lunch aan de poolbar was natuurlijk een must. Even de bikini aan de kant en in stijl de middagzon trotseren.

Lunchen aan boord van de Silver Spirit in Marseille

FullSizeRender

 

IMG_3327

dineren bij zonsondergang

Processed with VSCO with hb1 preset

We konden toch niet de hele reis gewoon aan boord blijven dus in Sète gingen we met kleine kano’s met plezier varen langsheen de  stadskanalen. Het stukje op open zee was niet gepland maar wel spannend. Onze beloning was een glaasje bubbels met een oestertje. Ik hoorde niemand klagen. 🙂

Oesters en avontuur in Sète

IMG_3838

 

De volgende dag was het prachtige Palma de Mallorca aan de beurt. Deze stad ademt rust en grandeur uit, precies zoals we het graag hebben. Even Zara en andere Spaanse ketens gaan plunderen want daar is het nog steeds goedkoper.

Palma de Mallorca

IMG_8266

Zicht op de haven

IMG_3236

Valencia stond ook nog op het programma. Het is een leuke stad om per fiets te verkennen, ook een bezoekje aan het mega grote strand loont de moeite. Je kan je hier volledig laten gaan en dan nog doe je op een dag niet zoveel geld op als in een uurtje St. Tropez. 🙂

We eindigden deze zalige trip in het bruisende Barcelona. Het was moeilijk om afscheid te nemen van onze prachtige suite op dek 11. Maar aan alle mooie liedjes komt een einde. Gelukkig konden we nog een nachtje chillen in het trendy design hotel W.

Processed with VSCO with hb1 preset

 

IMG_8406

Ik mis mijn schip nu al….

Processed with VSCO with hb1 preset
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.