Op de set van Game of Thrones

4 mei 2015

Wanneer we uitgenodigd werden door de PokerStars om het EPT van Malta bij te wonen, werd er ook een tripje naar Valletta geregeld voor ons. Ik postte de dag voordien een foto op Instagram en enkele van mijn followers wist mij te vertellen dat ik zeker Valletta in Malta moest bezoeken. Natuurlijk gingen Inge en ik graag op het voorstel om het tripje bij te wonen.

Valletta is de hoofdstad van Malta. Ik wist eigenlijk niet eens dat Malta een republiek was. De stad is gebouwd op het Sciberras-schiereiland op een 60 meter hoge rots in een momenteel volledig geürbaniseerd gebied. In de ongeveer twee kilometer lange stad zelf wonen ongeveer 5.700 mensen. Daarmee is Valletta, na Vaticaanstad en Vaduz (Liechtenstein), qua inwonertal de op twee na kleinste hoofdstad in Europa. Maar Valletta is zo mooi, omwille van de forten die in de stad zelf zijn gebouwd. Wij bezochten één van deze forten, die zelfs niet altijd open was. Ongelooflijk maar waar, maar die stad was écht wel overbevolkt. Niet té druk, vooral heel erg aangenaam omdat er leven was. De Republic Street is de belangrijkste straat van de stad. Deze loopt van het noorden van de stad helemaal naar het zuiden van de stad. De zijstraten van Republic Street lopen vooral in westelijke richting steil naar beneden af. Ze zijn vaak dermate steil dat er geen auto’s kunnen rijden en er traptreden in gemaakt zijn. In de straten tref je overal herinneringen aan het verleden. Toch heeft elke straat een geheel eigen identiteit. De Sint-Janscokathedraal mochten we ook bezoeken. De kathedraal was prachtig versierd door al het mooie goud en ook de vloer wist ons te bekoren. Onze sneakers van Bobo Tremelo waren bijna even shiny als de bedrukte muur. Eigenlijk was dit wel een beetje een match – ha!

IMG_7043

De Sint-Janscokathedraal is een nationaal monument van Malta en de belangrijkste toeristische attractie van het land. In 2007 kwamen er 450.000 bezoekers om de kerk te bezichtigen. In het hoogseizoen kunnen er 4.000 bezoekers per dag komen. Dat verklaarde waarom we dus in een rijtje hebben moeten wachten om binnen te gaan.
We hadden onze fashion items aan van Bobo Tremelo. Allebei een skinny jeans met een glittertopje. Inge koos voor een roestkleur terwijl ik eerder koos voor een lichtgouden top. Onze jackets waren écht wel te warm want het was 24 graden in volle zon. Mijn pull kwam van Bobo Tremelo, die van Inge kan je bij Deleye vinden onder het merk van Brigitte Bardot. Tasje van Inge is eveneens van Bobo, de mijne vond ik bij Clouds of Fashion in Antwerpen. De perfecte timing voor een fashionshoot: mooi weer, favoriete outfits en oh ja ook de plaats waar heel wat scènes van Game of Thrones zijn ingeblikt. Thanks PokerStars dat we ook dit mochten meemaken!

Alle foto’s van ons tripje kan je hier vinden:

IMG_7577 IMG_7578 IMG_7579 IMG_7580 IMG_7581 IMG_7584 IMG_7585 IMG_7604
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Jullie blingbling bloesjes zijn erg leuk! Mooie locatie ook!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.