Caroline biss, boho of chic?

5 april 2017

Mooi in Belgische mode: Caroline Biss

Elegantie, kleur en vrouwelijkheid vormen de pijlers van het Belgische label Caroline Biss. Ook deze zomer lopen ze als een rode draad doorheen de collectie die ook nu weer de trends vertaalt op een eigen en zeer herkenbare manier.

Caroline Biss straalt altijd een positieve mood uit. Ik denk dat het gul gebruik van kleur daar zeker iets mee te maken heeft. Dit seizoen reikt het palet van felle kleuren zoals rood en electric blue over pastels tot klassiekers zoals wit, zwart en beige.

Je kan het Belgische label echt op twee verschillende manieren dragen. Het ademt voor mij twee stijlen uit die ik beiden hoog in het vaandel draag. Elegante en tijdloze klasse versus een nonchalant, vrij en speels boho chic.

Voor dat laatste heb ik een zalig kort rood jurkje op de kop getikt. ik nam het al mee naar Londen. Om de stad in te trekken was het kleedje uiteraard nog een beetje te fris, maar voor een romantisch dineetje in het hotel kon het wel. Rood is toch de kleur van de liefde en kan je niet genoeg in je kast hebben hangen als je wil scoren op dat vlak.

London is calling

Caroline Biss by Inge Moerenhout for Bubble Trouble

Lange jurken en rokken zijn goed vertegenwoordigd in de collectie en zetten een boho-chic stijl met stip in de spotlights neer. De  materialen zijn zeer licht. De lange silhouetten vallen dus heel soepel en elegant om je  lichaam. Heerlijk om in de zomer langs het strand mee te flaneren of gewoon één of andere zuiderse stad onveilig te maken.

Boho chic

 

IMG_0829

De jurk staat nog op mijn verlanglijstje, maar de tas en de schoentjes kon ik alvast niet weerstaan. ik heb hem gecombineerd met een lange Boho rok en een gypsy bloesje dat ook dienst doet op koudere avonden hier in Belgie.

Vrijheid, blijheid….

Processed with VSCO with a5 preset

Boho babe forever

Processed with VSCO with hb1 preset

Alle  tasjes van Caroline Biss zijn  om van te snoepen en  gelukkig heel betaalbaar. Zo kon ik meteen twee van mijn lievelingsexemplaren mee naar huis nemen. Kunnen kiezen is nu niet meteen mijn beste eigenschap.

Zalig tasje

Processed with VSCO with hb1 preset

Licht zomerdenim vormt de basis van easy going outfits zoals deze lange jeansjurk met een diepe split. Ook een topper als je het mij vraagt. Het fel gekleurde  hemdsjurkje heeft echt er helemaal mijn hart gestolen. Ik heb het moeten bestellen want het is super populair. Als je het ook mooi vindt zou ik niet te lang twijfelen. 🙂

 

Dat hemdsjurkje #want

IMG_0827

 

 

 

 

 

IMG_0828
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.