Juweeltjes voor prinsessen

21 mei 2016
image

Jade heeft dit jaar haar plechtige communie gedaan. Natuurlijk werd haar bankrekening, net zoals die van vele andere communicantjes stevig gespeisd. Maar ik wilde haar toch ook een persoonlijker cadeautje overhandigen. Jade heeft een zwak voor oorhangertjes en voor dieren. Bij Naiomy Princess  hebben ze een uitgebreide collectie schattige, poesjes, schildpadden, dolfijntjes en noem maar op. Je hebt zilveren en gouden juweeltjes en bijna overal een bijpassend armbandje en/of kettinkje.

Ik vond de vlindertjes zeer toepasselijk. Net als mijn kleine prinses mogen deze prachtige creaties van de natuur hun vleugels uitslaan en de wijde wereld invliegen. Hopelijk duurt het nog lang alvorens Jade moet vallen en weer opstaan. En hopelijk is Tati in de buurt om haar daarbij te helpen. De vlindertjes zijn alvast een talisman, daar ben ik zeker van.

Blijf nog even klein prinses…

image

Kleine meisjes met grote dromen

image

Als jouw prinses nog een beetje jonger  is, dan kan je kiezen tss een uitgebreid assortiment kleurrijke, fijne en tot de verbeelding sprekende juweeltjes. The attitude en de kat die  krijg je er gratis bij :))

I know I am pretty! 🙂

image

Wil je echts iets super emotioneel cadeau doen, ga dan resoluut voor het gepersonaliseerde armbandje. Ik ben er zeker van dat jouw kleine schat dit voor eeuwig koestert.

Moeders: voortaan zijn jullie goodies veilig want je kleine meid heeft nu haar eigen juwelen.

Jade forever ❤️

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.