Summermusthaves @ Primark

4 augustus 2015
IMG_1436

Hoera, op 28 mei vierde ik toch een klein feestje want o-ja-wel: Primark Hasselt opende de deuren. Ik was er niet als eerste, maar de eerste geopende week ben ik meteen eens een kijkje gaan nemen. Om eerlijk te zijn: het was over de koppen lopen. Primark doet het zo goed in ons land. Het filiaal in Luik was de primeur, waar ik altijd een uurtje rijden voor over had.

IMG_1437

Ik waagde me ook een keertje aan Primark Brussel, maar daarvoor moest ik toen helaas 2 uur aanschuiven. Mijn geduld werd beloond want nu is het filiaal in Hasselt dus open. Jammer voor mijn portomonnee want zo’n winkel zo dicht bij huis is niet zo makkelijk natuurlijk. Ik werd zo blij als ik de nieuwe zomercollectie in de rekken zag liggen. Dat is het leuke aan de zomer: kleurtjes, speels en deze zomer vooral ook flower power. Ik ben ook fan van de pyjama’s van Primark: de pyjama van de Kleine Zeemeermin, het shortje bedrukt met frieten van MTV en natuurlijk de Minions uit Despicable Me deden mijn hartje sneller slaan.

Toch heb ik de bloemetjes uit de collectie van Primark eruit gehaald. Van volgende vijf stuffs ben ik een absolute grote fan, die deze zomer ook zeker niet in je garderobe mogen ontbreken.

IMG_1438

De oversized kettingen zijn ook deze zomer in. Ik moet eerlijk toegeven dat ik vaak zo’n ketting draag met veel kleurtjes, maar omdat ondertussen de felgekleurde kettingen in ieders kast liggen koos ik voor deze lichte pastelvariant. Geloof me: het past bij vrijwel alles!

IMG_1439

Polkadotting all the way: de IT clutch is weer het item deze zomer. In plaats van te gaan voor een effen variant, ben ikzelf helemaal gesmolten voor deze polkadotjes versie. Ik vertelde Inge onlangs dat ik ooit zo lang zocht naar een iPhone case vol polkadots – deze clutch deed dus niet voor niets m’n hartje sneller slaan. Love it!

IMG_1440

Ook zwarte topjes mogen deze zomer. Het is niet zo dat in de zomer de zwarte kleur verboden is. Toch probeer ik dat zelf vrolijker te houden. Deze shirt met franjes is dus echt perfect voor een dagje werken, een avondje bbq’en of gewoon om in te gaan feesten.

IMG_1442

Jihaaaa, nog meer handtassen. Ik vertelde jullie eerder bij deze blogposts dat flowerpower in is. Dus jawel: ook deze vierkantige handtasjes VOL bloemen. De kleurtjes in de handtas zorgen er nu eenmaal voor dat de handtas met véél te combineren valt… enkel niet met andere prints natuurlijk.

IMG_1443

En last but not least natuurlijk nog de sandaaltjes. Fluo én met een verhoogde zool: match made in heaven… Tijd dus dat iedereen het filiaal van Hasselt een bezoekje brengt. Wie weet kom je de Bubbeltjes daar al shoppend tegen… Wij zijn altijd benieuwd naar jullie tips!

IMG_1444

Primark Hasselt kan je vinden op het Molenpoortplein. GOGOOOOOGOGO!

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - dressing in Labels schreef:

    Wat jammer dat jullie niet op de opening waren! Wel leuke items, zeker dat tasje! Gaan jullie volgende week naar de opening in Gent? Dan zien we elkaar daar misschien 😉

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.