Een tas met een verhaal.

20 mei 2015

Ik ben een leesbeest. Overal waar ik naartoe ga sleur ik een boek mee. Zelfs met de fantastisch handige I-reader kan ik het niet laten. Een boek moet je voelen, ruiken en helemaal beleven. Op een terrasje speelde ik met Yentl onlangs een leuk spelletje. Screen de vrouw haar tas en vertel welk boek zij leest.

1. Trek je plan. Yuri Vandenbogaerde & Dries Henau
De grote tas van Pauls Boutique straalt een grote zelfstandigheid uit. De paarse kleur maakt het jong en vol zelfvertrouwen. Dit meisje heeft vast en zeker juist het ” wasbarboek” met handige tips om op eigen benen te staan helemaal uitgelezen. Ze is boodschapen gaan doen, heeft straks haar vrienden op bezoek maar gaat eerst lang de wasbar om nog snel een aperitiefje te nuttigen. Ze heeft haar leven mooi onder controle, of niet?image

2.Vergeef mij de liefde. Herman Brusselmans
Het roze tasje lijkt op het eerste zicht lieflijk. Maar vergis je niet, Essentiel is geen label voor doetjes. Het doet mij meteen denken aan de film Leagely blond met de knappe Reese Witherspoon. Volgens mij is ze fan van Brusselmans. Net als hij, haat ze ruziemaken, wordt ze gek van incompetentie en is ze een beetje verliefd op de liefde en op zichzelf.
image

3.De kracht van het nu. Eckhart Tolle
Blauw, de kleur van de lucht, de kleur van het denken. Ook het model dat Ted Baker erbij verzon straal kracht en een nuchtere geest uit. Deze dame paste al lang alle tips toe om gelukkiger in haar succesvolle leven te staan. Het boek bevestigt alleen haar vermoeden. Laat je ego los en leef in het eeuwige nu. image

4.Het recht van de mooiste. psycholoog Nancy Etcoff
Als Tanja Dexters iets maakt mag iedereen het weten. Nu, als dat iets moois is zal je ons zeker niet horen klagen. Het tasje straalt een bepaalde zekerheid uit. Alsof de wereld aan je voeten ligt en dat ook heel normaal voelt. Shoonheid is volgens Etcoff helemaal niet cultureel bepaald en ook geen uitvinding van cosmeticafabrikanten. Je laten leiden door schoonheid is geen anti- feministische levenshouding. Het is een essentieel deel van onze menselijke natuur. Waarom zullen hoge hakken nooit uit het straatbeeld verdwijnen en zijn mannen gek op blondines? Het zit allemaal in een Dexters tasje. 🙂
image

5.Overspel Paulo coelho
Vrouwen met tijgertasjes ogen gevaarlijk. Je moet ze goed in het oog houden als ze rond jouw vriend cirkelen.:-) Maar het tasje van Liu-jo is klein dus het gevaar lonkt in diezelfde orde. Wie dacht dat Coelo alleen maar de moraal preekt en brave boeken schrijft heeft waarschijnlijk Elf Minuten en Aleph niet gelezen. In overspel preekt hij alleen de passie en provoceert hij als geen ander. Gevaarlijk lekker!image

Tasjes te verkrijgen bij www.Deleye.be

5 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

5 Reacties

 1. hihi wat grappig, jullie omschrijvingen kloppen volgens mij ook wel bij de tassen! de laatste twee zijn mijn favorieten!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

 2. Cristina Costa schreef:

  Allemaal zeer mooie handtassen!!

 3. Desnyder Anja schreef:

  Love all the bags!!
  maar de Dexters is toch een toppertje!

 4. Yagmur schreef:

  Leuke tassen 😮 !

 5. Dana schreef:

  In love with all the handbags! It’s a items we never couldn’t miss!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.