You can be the queen of London too :-)

26 maart 2017

Je kan Londen uiteraard op 1001 manieren bezoeken. Maar soms wil ik er gewoon genieten van pure luxe. Op een  old fashion way de Queen uithangen, meer moet dat niet zijn. Gelukkig voor mijn man niet de drama Queen, al zal hij daar misschien toch af en toe een andere mening over hebben.

Een warm welkom

IMG_0919

Eerst en vooral ga ik dus op zoek naar een hotel met een mega mooie locatie en een perfecte service. The Athenaeum hotel tegenover het idyllische Green Park is gekend voor zijn persoonlijke en vriendelijke service. ze hadden hier al heel wat internationale sterren over de vloer van Elizabeth Taylor tot Sandra Bullock. Mijn ster schittert misschien wat minder maar dat wordt tijdens het hartelijk ontvangst in het hotel niet duidelijk. Iedereen krijgt hier de Royal Treatment en dat kunnen wij alleen bejuichen. #zingtervrolijkoplos

Nespresso, What else?

Processed with VSCO with hb1 preset

De kamers zijn voorzien van alle luxe. Een espresso apparaat en heerlijk dikke handdoeken die op verwarmde rekjes hangen geven je meteen een rijkelijke luxueus gevoel. Ook hier weer een perfecte service. Als ik het kamermeisje erop wijs dat ik een koffie addict ben brengt ze meteen een paar capsules extra.

Zicht op Green Park

Caroline Biss by Inge Moerenhout for Bubble Trouble

Het uitzicht op de zevende etage is geweldig en dat geeft mij altijd een gevoel van vrijheid. Wil je nog wat meer info over het the Athenaeum dan verwijs ik je graag naar een vorige blogpost.

Wie het breed heeft moet het ook breed laten hangen of hoe gaat dat gezegde ook weer? In ieder geval New Bondstreet is op loopafstand van het hotel dus als je zin hebt in een nieuw tasje van Chanel… Wie nog op zoek gaat naar Old Bondstreet is er aan voor de moeite die straat bestaat niet meer. Gelukkig hebben al die luxe shops een nieuw onderkomen gevonden.

New Bond Street voor gevorderden

6174667776_IMG_7666

Voor een aperitiefje moet je bij ME London zijn. De radio rooftop  bar van het Melia hotel biedt een panoramisch uitzicht over London. Ik stel wel voor dat je ofwel een flesje wijn besteld of een cocktail neemt want de wijn per glas was niet te drinken. #welduur

 

Me London… apero  met zicht

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Ik kom nog eens tijdens een zwoele zomeravond

Processed with VSCO with hb1 preset

Als je echt Posh wil zijn dat moet je reserveren in Sketch. Het restaurant be staat al wel even maar blijft echt The Place to be voor al wie op gestileerde hakken door London loopt. Het design van het resto spreekt echt tot ieders verbazing. De kleur roze wordt er verheven tot een hoger level en overal waar je komt hangt er kunst aan de muur. De prijzen zijn niet mals maar de fusion kitchen is om van te smullen dus dan hoor je mij niet klagen. De bediening is meer dan vriendelijk al denk ik soms dat elke ober op procent staat want als je ze echt laat doen verdubbelt de rekening met de minuut. 🙂

Pritty pink

Processed with VSCO with hb1 preset

Roze bubbels bij Scetch

Processed with VSCO with hb1 preset

Kunst tegen de muur en op je bord

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

Ik ging voor het pompoensoepje met een schuim van komkommer en nadien mosseltjes en schelpjes op één of andere aziatische wijze. beiden echt om duimen en vingers bij af te likken. Voor een dessertje had ik niet veel zin meer maar wel boot nog een cocktail in The Glade. Een heel andere sfeer vind je hier dan in The Gallery. Geen roze meer maar heel veel hout en riet. Ik had het gevoel dat ik ergens in een tent in Shanghai de avond afsloot maar wel in de enige echte Emanuelle stoel. Ook hier is het weer prijzig maar de cocktails zijn lekker en de avond geslaagd.

IMG_0920

Wil jij zelf ook eens gaan dineren in Sketch moet je zeker reserveren voor The Gallery want de plaatsen zijn zeer gegeerd. Onze ober reserveerde ter plaatse een stoeltje in de bar. Je kan trouwens ook een kijkje gaan nemen in The East Bar, die is boven het restaurant. Klein, super gestileerd  en weer een heel andere sfeer. Je merkt het meteen,  Sketch heeft zoveel facetten dat de zaak  je nooit gaat vervelen.

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.