The London Box

11 november 2015

imageDe Japanse keuken behoort zeker tot één van mijn favorieten. Met een goed gemaakte en gesmaakte sushi kan je me steeds verleiden. Al duurde het even alvorens ik de kwaliteit van het Oosters hapje perfect kon inschatten. Ondertussen lukt dat aardig en kan ik met zekerheid zeggen dat “Sushishop” in de Antwerpse Kammenstraat een aanrader is. Het interieur is uit duurzame materialen vervaardigd en oogt niet alleen trendy maar ook een tikkeltje cosmopolitisch. Normaal neem ik mijn sushi diner of lunch graag mee naar huis maar de grote tafel lonkt uitnodigend en voor de “London Box” maak ik graag een uitzondering.
imageimage
Deze London Box brengt een Brits accent naar Antwerpen dat zowel door foodies als door kunstkenners zal geapprecieerd worden. De doos is ontworpen door de talentvolle Britse kunstenaar Chris Labrooy . Deze 3D-illustrator ging ook al in zee met Nike, American Airlines en Microsoft. Niet de eerste de beste dus en dat merk je ook aan het geweldig eindresultaat.image
Een hippe box is één zaak. De inhoud moet natuurlijk ook tot de verbeelding spreken en dat is hier duidelijk het geval. De Box bestaat uit 36 stuks en twee handrolletjes. Het is een combinatie van bestsellers en nieuwe originele creaties die worden bereid met de lievelingsingrediënten van de Londenaar.
imageimage
In Londen zijn ze gek op witte truffel, tartaar van tonijn en avocado. Allemaal ingrediënten die ook mij bijzonder kunnen bekoren.
Dit zijn mijn twee favorieten:
1. California tonijn met witte truffelolie
2. Spring London met tempuragarnaal
Je kan deze box nog bestellen tot eind november tot de voorraad strekt. Hou je van sushi en probeer je graag iets nieuws, dan raad ik je aan niet te lang te wachten. Man, dit is lekker. 🙂
image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.