The holy water.

12 augustus 2015

Even een overentweertje naar Parijs doe je alleen als het echt de moeite loont want vroeg uit de veren is nu niet meteen het handelsmerk van de bubbeltje. Maar voor een voorstelling van de nieuwe verzorgingsproducten van Uriage maken we heel graag een uitzondering. Een tijdje geleden maakte ik voor de eerste keer kennis met hun micelalir water en het is lang geleden dat ik nog zo enthousiast was over een cosmetica product. Het reinigt perfect je gelaat en je kan het ook gebruiken als demaquillage van de ogen. Ik koos voor de blauwe fles omdat die mijn droge huid mooi hydrateert maar er is ook eentje voor de gevoelige en voor de vette huid.
image
Parijs heeft altijd iets magisch en de beauty bloggers die ons vergezelden waren echt leuke mensen. Ons ochtendhumeur verdween dan ook als sneeuw voor de zon. Bijna toch 🙂 image
image
Een ding staat wel vast. Als Yentl nog een extra vakantiejobke nodig heeft hoeft ze als reisgids al zeker niet meer te solliciteren. Ook in Parijs kennen ze de bubbeltjes nu 🙂
image
Op een boogscheut van de Eifeltoren kregen we met zijn allen een voorstelling van de uriage producten en konden we ze ook meteen eens uittesten. Door de hitte die dag waren er twee zaken die onmiddellijk onze aandacht trokken. Het thermaal water van Uriage dat meteen voor verfrissing zorgde. Het vindt zijn oorsprong in de Franse Alpen en ontspringt op een hoogt van 422m aan een temperatuur van 28 graden. Het wordt onmiddellijk bij de bron verpakt. Dat zorgt ervoor dat het water zijn puurheid en natuurlijke rijkheid aan minerale zouten en andere nuttige dingen:-) behoudt. Wat ik vooral onthoud en bemerk is dat het meteen je huid hydrateert, verfrist en beschermd. Dat kunnen we met zijn allen heel goed gebruiken in de hitte van Parijs. Net zoals een goede zonnecreme met hoge beschermingsfactor want al zijn de hoedjes nog zo leuk, ze zijn niet voldoende om de zon op afstand te houden.image
imageimage
De jongste telg in het verzorgingsgamma concentreert zich helemaal op jongeren die last hebben van acné. Niet dat ik daar nog echt last van heb. Maar mijn leenkindje Jade wordt snel groot. Bij een volgende puistjesalarm heeft tati de nodige rescue creme voorhanden. De verzorging van je huid op de juiste manier kan niet vroeg genoeg starten. We houden jullie op de hoogte van het resultaat.
image
Op de middag worden we getrakteerd op een zalige lunch in de schaduw van de Eifeltoren.
Een glaasje wijn doet ons verbroederen en nieuwe plannen worden gesmeed. We zijn het met alle bloggers eens, Uriage is een inspirerend merk. Ik denk dat het tijd wordt om met deze groep een bezoekje te brengen aan de bron van het wonderwater. La douce France, we komen terug:-).
image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.