Ik ga skiën met Belvilla en ik neem mee

15 maart 2017

Ik denk dat half Vlaanderen het ondertussen wel weet dat ik samen met Zoé en Marie het Oostenrijkse skigebied Amadé onveilig heb gemaakt. 🙂  The Lodge Of Joy was onze heerlijke uitvalsbasis en ik hoorde regelmatig dat mensen verbaasd waren dat je zo’n pareltjes vond bij Belvilla. Wel, neem gerust een kijkje op hun site. Je vindt er echt in elke prijsklasse een mooie verblijfplaats. Skiën  is trouwens nog veel leuker in groep dus door de kosten te delen wordt luxe voor iedereen betaalbaar.

Anyway, als je in zo een mooie villa verblijft moet je natuurlijk ook perfect uitgedost over de piste dwarrelen. Colmar is een Italiaans label dat skipakken aanbiedt die super hip en zeer kwaliteitsvol zijn. Ik heb het geen moment te koud gehad en onze pakjes matchen mooi bij elkaar. Ook mooi meegenomen zijn de handige zakjes in de jas voor GSM en dergelijke…. en natuurlijk ook voor extra bescherming tegen koude handen.

 

Colmar:Italiaanse fashion in Oostenrijk

Processed with VSCO with hb1 preset

In de sneeuw heb je natuurlijk ook steevast een zonnebril nodig. De flashy modelletjes van Dolche and Gabana geven iedereen meteen een zeer glamoureuze uitstraling. Ik vertrek binnenkort ook op cruise en de roze bril mag uiteraard ook mee. Het leven door een roze bril zien daar ben ik trouwens ontzettend goed in. Het warme onderhemdje van Falke is daar een goede hulp bij. Het verwarmt je hart en je lijf en maakt je instant vrolijk.

De warmte van Falke

6174600976_IMG_5428

We zijn drie zondagskinderen, dat is duidelijk. Een hele week lang werden we elke dag verwend door een stralend zonnetje. Maar als je eens goed wil doorskiën is een google toch wel een super handig ding. Zonder deze bril tranen mijn ogen de hele tijd. Dat hij door de felle kleuren ook nog super hip oogt is

uiteraard mooi meegenomen.

The need for speed met Addidas sunglasses

Snapseed

 

Warme voeten op en naast de piste zijn natuurlijk ook een must. Gelukkig kan je Moonboots en Timberlands ook thuis nog verder dragen. Je maakt er zonder problemen ook de perfecte citylook van.

Moonboots: beregoed tegen warme voetjes

Processed with VSCO with hb1 preset

Timberlands: wit met pit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Four Roses  is een Belgisch label. De truien voor volgende winter zijn mega geschikt voor de après ski. de zomercollectie is ook erg mooi en een paar stukjes hangen alvast in mijn kleerkast. 🙂 Uiteraard moet je ook op zijn minst één feestoutfit in je koffer bergen. Je weet nooit wanneer je een onverwachte invitatie in de bus krijgt. Glitter en glamour zijn troef bij het Amerikaanse label One tea spoon. De shades zijn van Dolce and Gabbana en de zilveren laarsjes vind je bij Bobo in tremelo. Het mooie weer moet je natuurlijk zelf maken. Have fun.

Party girl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.