Ocean Couture Belgisch label verovert de wereld.

25 juli 2016
image

Een tijdje geleden mocht Ik kennismaken met het grootste cruiseschip ter wereld: The Harmony of the Seas. Een badpak of bikini waar je fashionable mee kan flaneren is dan natuurlijk een must. Maar voor mij wordt het steeds belangrijker dat mijn zon en zwemoutfit ook geweldig goed zitten en van een zalige kwaliteit is. Wel, het Belgische Ocean couture heeft het allemaal.

Ocean Couture: reizen in stijl

image
Tijdloze elegantie wordt gecombineerd met luxueuze kwaliteit. De intense kleuren en tropisch geïnspireerde prints wakkeren op zijn minst het vakantiegevoel aan. Bij het ontwerpen van haar collecties voor de zomer van 2016 liet Katerina zich inspireren door de tropische vissen van Hawaii. Hun intense kleuren en opvallende patronen werden verwerkt tot exclusieve prints die de bikini’s, badpakken en zwemshorts sieren.

De Bannerfish collectie

image

Zelf ben ik  helemaal weg van de bannerfish collectie.  Geel, zwart en wit worden versmolten tot een zalig geheel. De prints worden met behulp van een nieuwe technologie digitaal op kwalitatieve Italiaanse stoffen gedrukt. Die worden gecombineerd met de beste materialen uit Europa en de VS. Eerlijk is eerlijk. Van zodra je een badpak aantrekt merk je de fantastisch kwaliteit. Het is niet alleen mooi maar zit ook als gegoten.

Als een vis in het water 🙂

image

Ook aan de trendy man is gedacht. Shark Couture brengt een bijpassende collectie voor heren en jongens.

Shark Couture: voor grote en kleine jongens

image
Het is ook fijn dat  de collecties worden aangevuld met zomerse accessoires.  Naast bijpassende teenslippers, kleine juweeltjes en een bijpassende pareo zijn er ook luxueuze strandlakens en zelfs een zonnecrème..

De zon aan je voeten

image
Ocean Couture en Shark Couture worden geproduceerd in Europa. Alles wordt verkocht via de webshop. Er werd een speciale e-fittingroom ontwikkeld om klanten te begeleiden tijdens hun aankoop. Wie zijn lichaamsmaten ingeeft, krijgt meteen advies over de juiste kledingmaat en dat is super handig.

Info: Ocean Couture

Tijd voor een hip badpak.

image
2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. coenaerts liliane schreef:

    prachtige collectie !!

  2. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Ik heb dit merk al een paar keer zien voorbij komen. Het geel/wit/zwarte badpak is super mooi en staat jou perfect!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.