Made in Belgium: Jochen Leën

28 september 2015

Wij Belgen zijn altijd te bescheiden. We denken te vaak dat echte pareltjes uit het buitenland komen. Als je éénmaal de prachtige juwelencollectie van Jochen Leën hebt gezien weet je dat hij de wereld gaat veroveren. Het label staat voor tijdloze handgemaakte sieraden met zeldzame kleurstenen. Natuurlijk maakt hij ook diamanten ringen maar het liefst werkt hij met zeer exclusieve stenen. Yentl en ik mochten in het feërieke “La Butte Aux Bois” zijn kunstwerkjes lenen voor een fotoshoot met opkomend talent Armando Diva.
imageimageimage
Hoe het komt weten we niet, maar de grote ringen deden meteen ons hart wat sneller slaan. Het is uiterst belangrijk dat de steen in een ring goed geslepen is. Daarom gaat hij in Europa op zoek naar de beste slijperijen. Het ontwerp neemt de goudsmid helemaal op zich en hij durft het gerust aan om een groter model in de kijker te zetten.

“Een juweel mag voor mij best wat massa hebben. Zolang de verhoudingen maar kloppen en het juweel op meesterlijke wijze is vervaardigd kan een wat groter model juist zeer sierlijk en vrouwelijk zijn.”

Een uitspraak waar wij het volmondig mee eens zijn.
imageimageimageimage
Alhoewel armbanden niet Jochen zijn specialiteit zijn, vinden we ze veel te mooi om ze niet even in de kijker te zetten. Bij een prachtige ring hoort toch en mooi accessoire.:)
Een juweel laten ontwerpen bij Jochen is steeds een totaalbeleving. Je wordt exclusief ontvangen in La Butte aux Bois waar hij samen met de klant de wensen bespreekt. Via de computer kunnen de klanten meekijken tijdens het ontwerpproces en een keuze maken in kleur en materiaal. De ring wordt ook altijd eerst in kunststof uitgewerkt en de hele produktie gebeurt in België. Natuurlijk heeft hij ook enkele sieraden in stock. Je kan naar hartelust grasduinen door de collectie op het instagram account van Jochen Leën. Het levende bewijs dat zo een grote ring ook aan jouw vinger hoort.
imageimageimage
image

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Wow deze juweeltjes zijn echt wel prachtig! Top shoot, top outfit, top locatie!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

  2. Susanne - Bag at you schreef:

    Wat een prachtige ringen en mooie tasjes!!! Echt een leuk artikel! Xx Susanne , the bag-aholic op http://bagatyou.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.