Pillow fight!

9 februari 2015

Wat doe je als je gevraagd wordt voor een groot artikel in het modemagazine van fashion paradijs Deleye? Dan zoek je zo snel mogelijk een topfotograaf. We willen natuurlijk niet in het niets vallen tussen al die professionele modellen en elke hulp is welkom. Wie het werk van Kris Van de Sande al ontdekt heeft op Flickr weet dat de man kan toveren met beeld. Hij had het geweldige idee om ons te transformeren tot engeltjes en duiveltjes. Het enige probleem: zelfs als wij engeltjes zijn komt het duiveltje in ons boven. Hij was gewaarschuwd.
Ik weet niet juist meer wie begonnen is maar ik vrees dat het Yentl was.
image
De kanten jurkjes van Olvis stralen nochtans tijdloze vrouwelijkheid uit. Gelukkig stretchen ze mee met je lichaam en kan je volledig uit de bol gaan. In stijl, dat wel.image
image
image
image
Wie dacht dat wij als een kip zonder kop zouden blijven doorvechten heeft het grondig mis. Aan de veren kent men immers de vogel en wij geven elkaar graag een pluim :-). Maar we zijn er als de kippen bij om jullie nog twee minder bekende gezegden voor te schotelen.
1. Lees voor kip konijn: aangeven dat je de gemaakte plannen op het laatste moment toch gewijzigd hebt.
2. Een kip zonder eieren: een politieman.
Bij deze diepzinnige gedachten komen wij einelijk tot rust.
image
Alhoewel, snel nog eentje om het af te leren. Een pluimpje meer of eentje minder, geen haan die er naar kraait.
image
Doch, heel diep in onze gedachten zijn wij braver dan braaf, heiliger dan de paus en lieflijker dan welke beschermengel ook. Geloof je ons niet? Kijk dan snel naar de aureooltjes boven ons hoofd. De fotograaf heeft er absoluut niets mee te maken. Die stond van de hand gods geslagen. Amen.
image
Ps: De duiveltjes zijn voor een andere keer.

3 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

3 Reacties

  1. Nonkel Geert schreef:

    Nice pictures and pillowfight

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.