Movie Star oh Movie Star

27 december 2015

You think you are a movie star. image

Eeerlijk is eerlijk. We moeten het met een klein hartje en heel veel streken bekennen. Tijdens het filmfestival van Rome voelden we ons heel even echte sterren. Gelukkig staan we terug in België opnieuw met onze twee voeten stevig op de grond. Al durf je op hoge hakken al wel eens wankelen. 🙂

Het was dan ook een heerlijke belevenis. Niet in het minst omdat Peter, onze gastheer en pr van Mazda duidelijk weet hoe hij zijn gasten moet ontvangen. Het Cavalieri Hilton Hotel lag aan de rand van Rome en de view uit onze kamer was prachtig.  De sfeer tijden de lunch aan het zwembad zat al meteen juist. Er werd serieus gediscussieerd over levensbelangrijke zaken: de outfit op de rode loper. imageEen prachtig zicht over Rome en ontbijt op bed, het leven kan mooi zijn.

imageOns gepalaver en onze grote reiskoffers hebben toch resultaat geboekt. In Italië genomineerd worden voor de best dressed country wil toch wat zeggen. Tijdens het bezoekje aan de Mazda Vip lounge waren de meisjes al helemaal in vorm.

image

Sake in een Cocktail, het kan gevaarlijk zijn! Gelukkig moest niemand rijden.

image

 

image

Even serieus nu. Welke pareltjes kregen we op het grote scherm te zien?

Fargo is een cultserie die je op Netflix kan bekijken. De eerste reeks was reeds een  groot succes. De serie is gebaseerd op de gelijknamige filmklassieker van de gebroeders Coen uit 1996, die toen maar liefst twee Oscars in de wacht sleepten. Ook in deze tweede reeks krijg je actie, zwarte humor en drama op je bord. Een bijna onherkenbare Kirsten Dunst neemt één van de hoofdrollen voor haar rekening. Cynisme ten top in Fargo en een besneeuwd stadje in de ban van de misdaad.

 

image

Carol, is nog zo een film voor liefhebbers van het beter genre. Een schitterende Cate Blanchet kruipt in de huid van een lesbische getrouwde vrouw. Het verhaal speelt zich af in het New York van de jaren 50 en homosexualiteit is niet iets waar je zomaar mee te koop loopt. Maar wat doet Carol als de mooie winkelbediende (Rooney Mara) een oogje op haar krijgt?

De film gaat traag maar is zo mooi in beeld gebracht en zo goed geacteerd dat het mij niet stoorde. Wie van deze twee topactrices gaat binnenkort met een Oscar aan de haal?  Voor mij verdienen ze er alvast alle twee één.

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.