De hot-spot van Monica Bellucci.

16 augustus 2015

image
Door mijn job ontdek ik regelmatig heel fijne adresjes in het buitenland. Nu moesten we naar een klein dorpje in de buurt van Nice. De mas waar ik mocht overnachten was werkelijk een droom. Ik begrijp volmondig dat Monica Belluccie die toch ook al wat van de wereld heeft gezien dit hotel tot één van haar favoriete plaatsjes rekent. De mas ligt te midden van olijfbomen en tuinen in de heuvels van Saint Paul de Vence. Het is met weelderige paden, fonteinen en typisch Franse veranda’s een oase van rust.

 

Reizen zoals Monica Belluci

image
image
Je vind er in de tuin ook heel wat kunstwerken. Net achter mijn kamer stond het standbeeld van Dirk Frimaut gemaakt door Jan Fabre in al zijn gouden glorie te schitteren. Over de kamers gesproken die zijn echt heel mooi en luxueus met prachtige verzichten maar je moet er wel 3 tot 700 euro voor over hebben. Dat wordt dus sparen geblazen. Het grote mooie zwembad is ook een pluspunt en het restaurant mag je zeker niet aan je laten voorbij gaan. Normaal blijf ik nooit echt graag dineren in een hotel maar uitzonderingen bevestigen de regel.
image
image
Als je het karakter hebt om dit prachthotel te verlaten dan moet je zeker een bezoekje brengen aan het middeleeuws stadje Saint Paul de Vence. Kunstliefhebbers zullen hier zeker hun hartje ophalen en de verleiding om iets moois mee naar huis te nemen is heel groot. In het hoogseizoen kan het er wel wat te druk zijn want na Versaille en de Mont Saint Michel is het kunststadje de drukst bezochte toeristische attractie in Frankrijk.
image
image
In de Antibe op een half uurtje rijden hebben we ook een geweldig strandrestaurant ontdekt. Met de voeten in het zand op Helios Plage, genieten van alle heerlijkheden die de zee te bieden heeft gecombineerd met een heerlijk flesje bubbels. Soms kan het leven toch heerlijk simpel zijn 🙂

Antibe fun

image
2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Delphine schreef:

    waaauw!!! Nice!! Ziet er prachtig uit!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.