Je reis start sowieso in First Class met Air France: Air&Rail

5 februari 2017

Air France tovert een nieuwe heerlijke formule, Air&Rail. Wie het beu is om al uren op voorhand op de luchthaven aanwezig te moeten zijn  kan diep ademhalen. Air France wil ons als reiziger al vanaf het incheck moment een geweldige ervaring bieden. Dat incheck moment is er bovendien met deze nieuwe formule sneller dan je denkt.

Air&Rail: pure luxe

IMG_9425

 

Vanaf Brussel- Zuid reis je met Air France de hele wereld rond. Je koffer wordt reeds in het treinstation ingecheckt en vanaf dan kan je echt ontspannen. Geen gesleur meer met de (bij mij toch) veel te zware koffers, maar gewoon genieten van al wat het nieuwe avontuur je brengt.

Blij om weer te vertrekken

IMG_4567

In dit geval brengt het alvast alvast de luxe van First Class. Met de TGV in eerste klas spoor je naar de luchthaven van Parijs-Charles de Gaulle. En dit met slechts 1 ticket, want de treinkost is inbegrepen in de ticketprijs. De bagage wordt al ingecheckt in Brussel-Zuid, waardoor je in Parijs-Charles de Gaulle rechtstreeks naar de Gate kan gaan (je hoeft niet meer opnieuw in te checken), de bagage wordt afgehaald op de eindbestemming. In tegenstelling tot een luchthaven, hoef je als passagier slechts 30 minuten op voorhand aanwezig te zijn: je bespaart dus een hoop tijd.

Relax vertrekken in Brussel-zuid

IMG_4560

Tijd die je kan investeren in andere zaken, zoals ruim op tijd naar Brussel-Zuid vertrekken en daar uitgebreid afscheid nemen van je familie en/of vrienden. Daarom dus ook het platform French Kiss & Ride! Zoe Van Gastel en de twee andere reisbirds Youri en Dries mochten samen met mij een innig afscheid oefenen. Zelf kan je ook een leuke foto al knuffelend of kussend met je vriend, man of vriendin laten nemen. Het station van Brussel -Zuid is de place to be.

 Neem zelf een leuke foto

IMG_4569

 French Kiss&Ride

Processed with VSCO with hb2 preset

Binnenkort vlieg en spoor en vlieg ikzelf met de Air&Rail formule.Waar naartoe is nog een vraagteken want de Franse luchtvaartmaatschapij heeft veel droombestemmingen. Natuurlijk breng ik uitgebreid verslag maar als je me voor wil zijn, hierbij alvast enkele leuke suggesties.

 

Zuid-Korea: dit kleine schiereiland heeft zichzelf eeuwenlang kunnen beschermen tegen militaire aanvallen en hebzuchtige blikken – en dat is maar goed ook, want het trekt nu wereldwijd de aandacht. Eens je voet zet aan wal, blijft dit land je verbazen met haar mix van eeuwenoude tradities en technologische vooruitgang. De hoofdstad Seoul is vooral ontzettend mooi om te bezoeken in de herfst, omdat je dan kan genieten van de prachtige kleuren van de talloze tuinen en parken in de stad.

Canada: omwille van de ongerepte natuur, immense meren en indrukwekkende gletsjers. Winter of zomer, het is de perfecte bestemming om rond te trekken. Ook de grote steden zijn uniek en er heerst eveneens een enorme gastvrijheid.

Mexico: land van duizend gezichten. Naast prachtige zandstranden en archeologische sites kan je bijvoorbeeld in de hoofdstad ook echte kunstdistricten vinden met een mix aan mariachi’s en hedendaagse artiesten. Traditie en Amerikaanse cultuur blenden er zeer mooi samen en creëren zo een unieke sfeer die je absoluut moet ontdekken, of herontdekken in 2017.

Cuba: als je Cuba nog nooit bezocht hebt, dan is het tijd om tickets naar Havana te boeken: je wordt er met open armen ontvangen. Maar wacht niet te lang, want nu er geen embargo meer heerst, reizen steeds meer mensen naar Cuba. Witte zandstranden, oldtimers, muziek en dans: een heerlijke sfeer die je absoluut moet ervaren hebben. De hoofdstad Havana biedt ook nog eens prachtige architectuur.

Iran: Sedert de ondertekening van de politieke akkoorden in 2015, trekt Iran steeds meer toeristen aan. Je kan er ontzettend veel ontdekken want Iran beschikt over tal van verborgen pareltjes – 19 sites zijn zelfs geklasseerd als Unesco Werelderfgoed. Trek zeker ook naar het platteland om de besneeuwde vulkanen, eindeloze rijstvelden en adembenemende landschappen te aanschouwen.

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.