Home sweet home bij Charles’ Home in Brussel

19 januari 2017

We durven het al wel eens vergeten maar onze hoofdstad is echt mooi. Wil je er in alle rust en sereniteit een weekendje doorbrengen dan is Charles’ Home een echte aanrader. Dompel je onder in het bruisende stadsleven als een echte local en kom ’s avonds thuis, letterlijk en figuurlijk.

Charles’ Home: pure luxe

IMG_8983

Ik vind het heerlijk om mij te omringen met mooie dingen. De appartementen  van Charles’ Home zijn echt architecturale pareltjes. Sfeerverlichting om u tegen te zeggen, domotica met de allernieuwste snufjes en  alle luxe die je je kan inbeelden. Je moet jezelf verplichten om de stad in te trekken want ” thuis” 🙂 is er al heel veel te beleven.

Ik wil eigenlijk graag thuis blijven

Processed with VSCO with a2 preset

 

Ik begrijp goed dat zakenmensen hier veel liever toeven dan in een gewoon hotel maar ook voor een weekendje weg of een vakantie met de kinderen kan het perfect. Je hebt appartementjes voor twee, voor vier of voor zes personen. Ze zijn allemaal centraal gelegen en gesitueerd in de beste wijken van Brussel.

High-tech troef

Processed with VSCO with hb1 preset

Charles ‘Home is een nieuwe manier van levens beleven  in Brussel. Je voelt je thuis in een unieke, gezellige omgeving en toch heb je meteen ook dat heerlijke vakantiegevoel. Het betekent comfort gecombineerd met de meest innovatieve apparatuur, vooral als het gaat om domotica. verwarming, verlichting, beveiliging, maar ook high-speed internet, Plasmaschermen, satelliet pakket,…

De keuken is volledig uitgerust, maar de hippe bagels van achter de hoek smaakten heerlijk. Een nespresso apparaat maakt het ochtendritueel altijd tot een feest en James Dean keek en zag dat het goed was.

James Dean keek en zag dat het goed was

Processed with VSCO with hb1 preset

Dit was echt een zalige nacht die vraagt naar meer. Onder mij hadden een aantal meisjes een groot appartement gehuurd om een vrijgezellenavond te vieren. Vrijgezel zijn we al lang niet meer maar een vrij gezellige avond organiseren kunnen we des te meer. Met een prachtig zicht op de Brusselse binnen tuintjes denk ik dromerig na wie er mee mag feesten…Zoë, Marie, Stephanie….

Wie droomt mee..

Processed with VSCO with hb1 preset

Heb je zelf plannen om Brussel met je lief, je vriendinnen of met het hele gezin een bezoekje te brengen en hou je net als ik van huiselijk luxe? Wel, één adres Charles’ Home!

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.