Hats of Antwerp: trek met stijl en flair de stad in

15 januari 2017

Ben jij net als ik een  echte “Hatista” dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij “Hats of Antwerp “. De Belgische ontwerpster is helemaal in de ban van mooie hoofdbedekkingen en dat merk je meteen. Alle hoeden  hebben net dat tikkeltje meer. Ze zijn perfect geschikt voor vrouwen met lef en zelfvertrouwen die onafhankelijkheid hoog in hun vaandel dragen. Ik ben er van overtuigd dat je nu nieuwsgierig bent 🙂

Hats of Antwerp: looking good!

IMG_8819

De  unieke hoeden & accessoires zijn van een kwalitatief hoog niveau en alle details zijn met de hand gemaakt. Belgische creativiteit en vakmanschap van het hoogste niveau. De hoeden worden dan ook met de beste materialen vervaardigd en dankzij de opzetaccesoires kan je eindeloos combineren.

Black or white?

IMG_8824

 

Zelf ben ik helemaal weg van de Bordeaux urban warrior hat. Ik zal er dan ook maar vanuit gaan dat ik helemaal bij zijn beschrijving pas. 🙂

“De urban warrior collectie is ontworpen voor trendsetters, niet voor volgers. Voor vrouwen die hun leven invullen zoals ze zelf willen, geboren rebellen. Het uitwisselbare harnas op de hoed symboliseert de wil om te vechten en het recht op zelfexpressie.”

 

De urban warrior in mij

IMG_8712

De hoeden worden gemaakt van kwalitatieve haarvilt en op maat gevormd. Je  hebt de keuze uit small, medium en large. De collectie is verkrijgbaar in 3 kleuren: wit, bordeaux paars en zwart. Je kan het lederen bandje ook vervangen door een nep bondje.

Welke kleur wil jij?

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Wie nog naar de sneeuw trekt neemt deze super stoere haarband best mee. Hij is gemaakt van hoge kwaliteit nep bont en de rekbare binnenzijde is uitgevoerd in zachte fluwelen fleece. Op de voorzijde zit een stoere kanten “skull” appliqué die dronken après skiërs zeker op een afstand houdt.:-)

Rebel on the slopes with hats of Antwerp

IMG_8817

Neem gerust eens een kijkje op de website en ontdek de limited edition. De Urban ’n Graffiti is een ode aan de stad. De herkenbare Antwerpse skyline is een knipoog naar de roots van Hats of Antwerp. Voor mij graag in het zwart ja,

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.