Siësta op school

20 september 2016

Siësta op school

Dat klinkt als een contradictie hoor ik jullie nu denken. Op school moet er gelopen, gespeeld en vooral geleerd worden.  Maar als je een siësta schoen draagt dan is dat meteen een zalige rustpauze voor je voeten.  🙂

De fijne woordspeling dateert nog van 1945 toen de comfortabele pantoffels van oprichter Frans de Winter heinde en ver bekend waren voor hun uitmuntende kwaliteit. Ze waren als het ware een siësta voor je voeten. Ondertussen is Siesta uitgegroeid tot een heus mode imperium waar kwaliteit nog steeds hoog in het vaandel wordt gedragen.  En dat is nu net wat die bengels van mij nodig hebben.

Siesta: een voetje voor

image

Ik zocht voor Jade en Alec twee sportieve exemplaren uit omdat ze dit jaar voor het eerst met de fiets naar school moeten. Alec nam meteen de proef op de som en verklaarde zijn converse shoes helemaal jump proof.
image
De toffe sweater is mooi en super handig bij dit mooie herfstweer en bij de skinny beige broek.

Thumbs up voor de deugniet van de klas

image

Jade is helemaal verliefd op deze outfit. Het coole mutske, rokje en grijze pull zijn een perfecte match voor mijn kleine grote meid.

Jade: dit is mijn topper Tati! (de outfit hé:))

image

Like a pro

image
Ook het hemdje met pijltjes schiet recht door haar hart.
De tweede outfit die perfect bij de schoentjes past heeft een portie Rock&roll gehalte. Alec is meteen mee. De topgun look is een paar generaties later nog steeds super cool.

“Die bombervest is van mij tati, of wat dacht je? ” alsof ik dat met zo een look niet door had:))

They lift us up where we belong

image

Jade moet even wennen aan de rockversie van zichzelf, maar na een grondige inspectie in de spiegel vraagt ze of dit rokje ook in het rood bestaat. 🙂 Gogo girl, een beetje uit de band springen kan nooit kwaad.

Mijn rock&roll tijgers

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.