Betaalbare luxe in Parijs: hotel Elysées8

26 oktober 2017

Op de vraag of je zin hebt om een avondje op stap te gaan in een hippe tent in hartje Parijs zeg je nooit nee! 🙂 Mary ( The Mood Of Mary) had een persoonlijke uitnodiging van de Franse Koningin der lingerie, Chantal Thomass op zak en voor ons was dat voldoende om de lichtstad een paar dagen onveilig te maken.

Bubble en Trouble op de eerste rij

photo : Florian Léger

We mochten er een heuse autenthieke Burlesque show bijwonen in “Le Manko”. Kijk binnenkort maar even naar ons filmpje dan merk je meteen hoe sensationeel dit wel was. Wist je trouwens dat ze een unieke samenwerking heeft met Damart. Ook de kouwkleumen onder jullie kunnen dus sexy voor de dag komen.

Sexy met Chantal Thomas en Damart

We sliepen twee nachten in het boetiekhotel “Elysées8” gelegen op een paar minuutjes wandelen van de Champs Elysées. #toplocatie!….. In deze buurt zijn de hotels hartstikke duur maar bij Elysées8 krijg je luxe voor een zeer correcte prijs. De suite ligt op de 7de verdieping en heeft zicht op de Eiffeltoren. Je voelt je dus meteen helemaal in Parijs.

Good morning Paris

De kamer was erg ruim en beschikte over een aparte zithoek en een mooie badkamer. Het grote bed was mega comfi en dat vind ik echt een meerwaarde. Ook het Nespresso hoekje is top want wij verwennen elkaar ’s morgens graag met een heerlijk kopje koffie.

Luxe ook in de badkamer

 Even wachten op elkaar in de kleurrijke lobby

Het ontbijt had alles wat het nodig had, maar hier hebben we de granola en platte kaas toch aan ons voorbij laten gaan. Alle healthy stuff even overboord en lekker genoten van een krokante baguette met kaas en een warme croissant met confituur. Valt het jullie op dat Marie een kleine pannekoekenverslaving heeft? 🙂

Een goeie start in hotel Elysées8

Als je zo dicht bij de meest prestigieuze boulevard van de wereld slaapt dan moet je daar natuurlijk ook meteen naartoe. Op het einde van de Champs Elysées bots je uiteraard op de majestueuze Arc De Triomphe. Wisten jullie trouwens dat er daar een hele goeie Instagram spot is? Je moet wel even voor waaghals spelen maar een goeie foto maakt dat ruimschoots goed. Zoek de cirkel of volg gewoon de Japanse toeristen 🙂

“The Instagram spot”

Lunchen in Parijs moet je uiteraard op een (verwarmd) terrasje doen.  Bistro  Village maakt deel uit van de groep waar ook hotel Costes bij hoort en is gelegen in het gekende Village Royal. Een hip en trendy shopping pleintje met toffe terrasjes en winkels als o.a Chanel en Dior.

Village Royal

In Parijs vind je altijd een vleugje magie

Tegen valavond was het tijd voor een aperitief en aangepaste hapjes op één van onze favoriete plekjes, “Café Marly” aan het Louvre.

In tegenstelling tot overdag was het er ’s avonds erg rustig waardoor we er konden genieten van een magnifiek uitzicht op de bekendste glazen piramide ter wereld. En dit live vanop de eerste rij op het verwarmde terras. Schol!

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Ingrid de Maeyer schreef:

    Weer een paar top tips en adresjes om te onthouden rijker, super!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.