De geur maakt de man

29 juli 2016

Hoe je ruikt speelt een enorm belangrijke rol in je leven. Je weet het misschien niet maar heel wat beslissingen worden intuïtief en onbewust genomen, geur speelt daar dikwijls een beslissende rol in. In de oertijd was het onze lichaamsgeur die alles bepaalde, ondertussen kunnen we die mooi manipuleren. Doe het echter zorgvuldig en ga niet over één nacht ijs. Het is te belangrijk.

Hoe je man ruikt is misschien nog belangrijker:).

Voor de man die met vuur speelt

image

De meeste mannen blijven te lang hangen bij hun oude vertrouwde geurtje. Misschien moet je zelf ook maar eens gaan snuffelen bij ICI Paris XL en dan enkele staaltjes op hem uit proberen. Ik geef je graag enkele hints.

De nieuwe Jimmy Choo man is zelfzeker, mannelijk en een echte durver. Verleiding is zijn tweede natuur. Hij wil het leven spannend en Spicy en is niet verlegen om een grapje. Herken je hem?

 

Wil jij dat je man net iets verfijnder door het leven stapt dan is Icon van Dunhill de perfecte match.

De wereld verkennen in stijl

image
Icon is een gedurfd en modern parfum dat het perfecte samenspel tussen kracht en kwetsbaarheid belichaamt. De ingrediënten werden verzameld tijdens de reizen van de Dunhill-man. Hij is een verfijnde wereldreiziger. De geur is exotisch en kenmerkend.

De zwarte versie “elite” is nieuw in het verhaal. Deze geur zet mannelijkheid en zakelijkheid met een edgy kantje op hetzelfde nieveau. Een geur en een man  die Wallstreet onveilig maken, maar hun entourage beschermen tegen al de slechte dingen in de wereld. De oerman zonder franjes, maar wel in stijl en in pak. You love to hate him. #sexy

Ps: herken je de Coca-Cola light man?

Franse charme in een flesje

image

This is Him van Zadig & Voltaire is een Oriëntaalse houtachtige geur voor mannen die nog niet lang op de markt zijn. Net zoals het kleding label ademt hij  een zekere trendy nonchalance uit. Een “je ne sais quoi” dat ontzettend verleidelijk is. Topnoten zijn Grapefruit en zwarte peper. De hartnoten zijn Wierook en Vanille en als basisnoot heeft men Sandelhout gebruikt.
Speels en ongrijpbaar, maar misschien Lukt dat laatste jou wel.
De vrouwelijke versie is zeker aan hem gewaagd. En je weet, alle beetjes helpen..

Go get him girl! Ik bedoel het geurstaaltje he:)

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.