Met Siesta de herfst in

12 oktober 2016

Voor wie het nog niet in het straatbeeld heeft gespot. Lange plooie rokjes en schoenen met fringes zijn helemaal hot dit seizoen. Ik vind het belangrijk dat een schoen niet alleen mooi oogt maar ook echt goed loopt. Omdat een hele stad rondhotsen met gepeinigde tenen niet echt een pretje is. De zwarte wedges van  zijn hoog genoeg om je een zeker elan te geven en passen onder bijna elke outfit.

Ik stap het Weekend in

image image

Met Merlyn door Lyon

imageDe glitter bag  heeft een extra handig tasje binnenin. Je kan hier je waardevolle spulletjes in opbergen zodat ze minder in het oog springen.

De zilveren laarsjes zijn ook om te snoepen. Ze geven je outfit een beetje Rock&Roll gehalte. De glitter op de zwarte rok maakt hem een beetje feestelijk en een body is weer helemaal terug van weg geweest. Super sexy maar toch gedistigneerd, alleen het aan en uit doen vergt wat extra inspanning. Zeker na een paar glaasjes bubbels. 🙂

fringe love met Louise

image

Een beestig tasje aan mijn zij

 

image

De body: terug van weg geweest

 

image

Fun met Siësta

image

Met dank aan Canon Eos 750 d 50mm lens

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.