Maison Lab geeft er een lap op deze herfst

24 september 2016

De fashion boxes zijn een geweldig initiatief van het Limburgse trio van Maison Lab. Op hun met een prijs bekroonde website vind je steeds hippe labels aan een zacht (lees 50%) prijsje. Maar de fashion Box biedt nog meer. Je krijgt niet alleen een mooie en trendy combinatie zomaar voor de kiezen gegooid, nee…je krijgt er nog een fashionkorting bovenop.

Ik was dus super blij toen Jamil mij vroeg een box voor hen samen te stellen.

Roodkapje met Liu Jo

image

Liu Jo is echt één van mijn favoriete labels. Super fijn dus als je die aan halve prijs ook kan binnenhalen. Het zwarte korte rokje met veertjes oogt speels en toch sjiek. Het korte rode bontmanteltje is gewoon een must-have deze herfst. Combineer het met een dikke zwarte turtle neck en zware bottines en je kan er ook overdag mee op pad. Draag onder je pull een zwart lingerie topje en zwier een paar hoge pumps op de achterbank en je bent meteen ook “feest proof”.Je weet nooit wat er je pad kruist. 🙂

Altijd klaar voor een feestje

image

De zwarte clutch is echt geweldig. Net groot genoeg om je spulletjes in kwijt te raken, maar nog verfijnd genoeg om echt hip te zijn. Er zit trouwens een schouderriempje bij voor noodgevallen:).
Oké, ik dacht dus dat ik het snel gevonden had maar niets is minder waar. De collectie van Supertrash is ook helemaal top. Die dikke winterjas met dierenprint is er eentje om verliefd op te worden. Hij is ook nog eens super licht en heerlijk warm. Een combinatie die we hier in België wel kunnen smaken.

Herfst diva in Supertrash

image

Wit in de winter vind ik ook altijd een goed idee. Er was ook een super sexy kokerrok met dit hertmotief maar ik ga voluit voor het jurkje. Geef mij eens ongelijk :)) Ook hier past de zwarte clutch perfect. Ik kan dus echt niet kiezen. Welke vinden jullie de beste fashionbox? Neem zelf gerust een kijkje op de webshop van Maison Lab? Wedden dat ook jou het kiezen moeilijk valt.

Mooi in Maison Lab

image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Het liu Jo rokje is echt helemaal mijn ding! Goede keuze!

    x karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.