Wie het sokje past trekke het aan

19 maart 2016

De voeten zijn een belangrijk instrument voor ons lichaam. We moeten er dus goed zorg voor dragen. Op mijn grote boerderij dragen wij allemaal goed zorg voor elkaar en daarom legde ik hen allemaal in de watten of beter gezegd in de sokken.

image

De keuze van schoenen en sokken mag je dus nooit aan het toeval overlaten. Ik beweer niet dat je niet gek mag doen, maar de kwaliteit moet  altijd top zijn.

Wel, dan zit je bij Falke natuurlijk aan het juiste adres!

De nr. 1 in sokkenland trok snel de aandacht van Alec.

Met die sokjes word ik de beste keeper vh land!

image image

Maar deze haaien met hun bek wijd open kunnen mijn leenkindje ook bekoren. Sport en avontuur zijn voor hem zijn hele wereld. De felle blauwe sokjes zijn iets soberder maar super van kwaliteit.  Ze geven extra ondersteuning en zijn ideaal voor actieve rakkers. Je moet de linker sok ook aan de linker voet aan doen en vice versa maar daar hebben ze bij Falke een leuk trukje voor.

 

image

Van de catwalk naar het tennisveld

image

Jade is al 11 en is helemaal gek van de roze Flamingo’s. Tati ook, maar ja, zo gaat dat in het leven 🙂

Deze echte eyecatchers belanden in de lade van mijn leenkindje. Ze heeft smaak, dat moet gezegd worden.

Oma en haar kleindochter vinden de collectie van Burlington ook super. Een streepje  glamour af en toe mag wel.

image

Een beetje glamour…dat hoor en zie ik natuurlijk ook graag. De roze sokjes staan bij mij met stip op nr1. Zeker omdat je ze ook mooi met een hakje kan combineren. Een trend die ik speels en sexy vind.

Opa en Alec houden van groen

 

image

Voor de mannen moest het natuurlijk sober en degelijk zijn. De elegante business kous met een tweekleurig schaduweffect  heeft een hoog draagcomfort. Het versterkt de meest belaste zones en dat kunnen mijn broer en mijn man best appreciëren.

 

image

 

 

 

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.