Maison LAB, lap ook een goed adresjes voor mannen

12 januari 2017

LDe webshop van Maison lab is al een paar keer in de prijzen gevallen en daar is natuurlijk een goede reden voor. Je vindt er heerlijke design spulletjes voor nog een heerlijker prijsje. Supertrash, Pinko, Pauls Boutique en heel wat meer geweldige labels kan je shoppen aan 50% . Wie een beetje geluk heeft vindt zijn favoriete sweater zelfs aan 70%. Ook voor mannen heeft Maison Lab een uitgebreid gamma. Perfect om een kadootje te scoren voor manlief.

Blij met Maison Lab

image

Essentiel is één van de favoriete brands van mijn man. Maar elke keer loopt hij te sakkeren dat kleding toch zo duur is:-). Wel met dit warme jasje was hij echt heel blij, met de korting nog meer. Nu had hij geld over voor belangrijkere zaken:-)))), een tennisraket kopen bijvoorbeeld.

Essentiel bij Maison Lab

image

Ook het hemdje met bloemmotief en de bordeaux pull zijn ondertussen favoriete uit de kleerkast. Het pareltje op de kroon zijn echter de schoenen van het Belgische Label. Die zitten als gegoten en dat hoor ik Patrick echt niet dikwijls zeggen.

Wie het schoentje past…

image

Ben je nog op zoek naar een leuk hebbedingetje dan heb ik nog twee leuke suggesties voor jullie. Kijk zelf maar.

Maison Lab, als muziek in je oren

image

Op de skipiste moet je natuurlijk veilig zijn maar ook fashionable. Deze leuke helm zorgt voor beiden.

Cadeau tip

IMG_7195
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.