Ik vind mijn signature bag bij Duifhuizen tassen en koffers: #A❤️MoschinoBag

29 september 2016

Elke vrouw heeft per seizoen toch wel echt een it-bag nodig. Een tas die achter elke outfit een uitroepteken zet.:) Nu begrijp ik dat niet iedereen een maandloon aan zo een kleinood kan besteden. Maar dat is geen probleem want bij Duifhuizen tassen en koffers vind je een mooie selectie betaalbare must-haves. Ik was dan ook ontzettend blij met hun verzoek om mijn favorietje uit te kiezen en deze met jullie te delen. Alleen…wie mij een beetje kent weet dat kiezen niet mijn allersterkste punt is, dus heb ik gewerkt met eliminatie. :))

De labels die mij het meteen in het oog sprongen waren, Ted Baker, liuJo, Michael Kors en Guess. Maar na een uurtje scrollen was het duidelijk dat de fantastische collectie van Love Moschino het meest mijn hart heeft gestolen. Ik wil ze best allemaal in mijn dressing. 🙂

Love Moschino for the win

image
De chopper met pads is handig en geeft elke outfit een leuke knipoog mee. Het rugzakje is natuurlijk het fashion item bij uitstek en rood is altijd goed voor het hart. Hartjes genoeg weer dan op de laatste hippe tas, maar de bag die uiteindelijk mijn allerbeste vriend wordt is dit heerlijke rode exemplaar….

Totaly in ❤️ with  the red Love Moschino bag

image

Geef nu toe, dit felrode tasje is klassiek, stijlvol, hip en uitdagend tegelijkertijd. De “Red Love Moschino Bag” is een echt signature piece. Hij heeft ook nog eens een super handige indeling en de extra riem kan ook wel eens van pas komen. Op de rode loper heb ik mijn tasje liever in de hand, maar tijdens de werkuren kan “handenvrij” heel handig zijn. 🙂
Als je het sjaaltje verwijdert past het ook perfect bij je stunning LBD. Je kan het sjaaltje dan aan je sleutel binden. Lekker licht, leuk en makkelijk te vinden.

Heel veel ❤️❤️❤️❤️ voor deze tas

image

Voor wie het een beetje rustiger wil is dit leuke tasje ook in het grijs of in het zwart te krijgen, maar spring eens uit de band en ga voluit voor de kleur van de liefde.
Nog niet overtuigd? Neem dan zelf gerust een kijkje op deze heerlijke website: Duifhuizen, tassen en koffers!

My style, my statement!

image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Ik heb zolang getwijfeld tussen deze en mijn schoudertas. Mooi exemplaar, staat je goed!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.