Alleen het beste voor je huid: Rodial

17 augustus 2016

Je hebt het waarschijnlijk al wel eens opgevangen. Rodial is de oogappel voor bekende (lady Gaga) en minder bekende hollywoodsterren. Kortom, iedereen die zich in het wereldje van glitter en glamour bevindt zweert bij deze Britse top productjes. Wel dat wekt natuurlijk mijn nieuwsgierigheid meer dan een beetje en ik speel graag proefkonijn van dienst.

Bee Venom moisturiser: honing voor de huid

image

Het Rodial gamma reikt inmiddels van superieure make-up producten tot luxueuze geurkaarsen, maar de meest opvallende groep blijven de huidverzorgingsproducten. Die bestaan uit zeven duidelijk onderscheiden lijnen, opgedeeld volgens werkende bestanddelen. De meest bekende zijn het Bee Venom, Snake, Super Acids en Dragon’s Blood, dat dit jaar haar vijfde verjaardag viert.

De high performance huidverzorgingsproducten pakken allemaal de huidproblemen aan  door gebruik te maken van de beste natuurlijke bestanddelen in combinatie met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Dat horen we alvast graag.
De bee venom of het gele gamma neem ik eerst onder de loep.
De Bee Venom Moisturiser is zeker één van mijn favorieten. Hij vult  fijne lijntjes op voor een strakkere huid en ontspant spiertjes in het gezicht voor een jeugdige uitstraling. #top

Ik heb nog geen serum op! Wacht even met de foto #tomorrowland

image

Je had het al door, de bee Venom  maakt gebruik van een van Rodial’s meest geavanceerde anti-aging complexen. En alles wat de  tand des tijds kan bestrijden juichen we ten volle toe.:))

Rodial heeft een peptide geproduceerd geïnspireerd op bijengif. Bijengif stimuleert de doorbloeding op zachte wijze, waardoor de huid voller en steviger wordt. De formule gaat verouderingseffecten tegen: het helpt fijne lijntjes op te vullen en rimpels glad te strijken. .
Deze peptide, Melittine, bevindt zich in alle Bee Venom producten. Ook dus in de serum en de dagcreme die in een iets kleinere verpakking komen en dus overal mee naar toe mogen. De dagcreme biedt ook bescherming tegen de zon en zorgt voor een langdurige hydratatie en dat is op reis ook een extra pluspunt.

Bezige bij aan boord #starclipper

image

De Night Cream, een geavanceerde nachtgel die de huid herstelt, poriën verkleint en een onregelmatige teint egaliseert is ook super. Het pompje is uitermate praktisch en hygienisch. Zelfs mijn stoere man laat zich elke avond verleiden. 🙂

Slaapzacht

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.