Beauty persdagen in Antwerpen: UPR

4 januari 2017

De beauty persdagen in Antwerpen zijn super omdat je op een gezellige manier een aantal nieuwe beauty producten kan ontdekken. Bij UPR werden we meteen verwent met een heerlijke cocktail. Dus eerst een beetje kletsen en dan aan het werk want er moet nog getest worden.

De barman had zijn handen vol bij UPR 🙂

image

L’Occitane moet ik waarschijnlijk niet echt meer aan jullie voorstellen.  AMBRE, EAU D’IPARIE, EAU DES 4 VOLEURS zijn klassieke geuren die terug in een nieuw kleedje of beter gezegd een nieuw flesje gestoken werden. Dat gebeurde uitdrukkelijk op vraag van trouwe klanten die hun lievelingsparfum echt wel miste. Geur is immers een zeer emotioneel gegeven en eens je de ware heb gevonden wil je hem nooit meer kwijt.  Zelf vind ik de stoere frisse geur(eigenlijk een tikkeltje mannelijk) van 4Voleurs een beetje verslavend.

Klassiekers in een nieuw flesje

image

Ik reis redelijk veel en met de nieuwe plannen, (ik vertel er snel meer over:-)) zal dat alleen maar toenemen. Weleda heeft een paar handige reisverpakkingendie echt soelaas zullen bieden op het vliegtuig. De lucht is daar altijd super droog en je huid kan wat extra pampering gebruiken.

Weleda, echte skinfood

image

Goed nieuws ook voor mensen die last hebben van koortsblaasjes. Met blijven je lippen kissproof.

image

Nu we het toch over mooie lippen hebben zet ik meteen de geweldige lipsticks van MAC even in de spotlights. Sinds kort heeft elke iconische kleur ook meteen een bijpassende geur. Welke kleuren zijn dat?

Er is natuurlijk de ‘Ruby Woo’, die zo’n vier keer per minuut over de toonbank gaat . Daarnaast krijgt ‘Lady Danger’, ‘Heroine’, ‘Velvet Teddy’, ‘Creme d’Nude’ en ‘Candy Yum-Yum’ een heuse parfum buddy.  Geen ingewikkelde samenstellingen maar Ă©Ă©n dominant aroma. Hou je van vanille dan moet je zeker kiezen voor zachte karamel geur van Creme d’Nude.

Rarara welke smaakt mij het best?

Mac: perfecte geuren en kleuren

image

Helemaal klaar voor het nieuwe jaar en helemaal kissproof!

To kiss or not…..

Mac by Bubbletrouble Inge Moerenhout
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.