Een paar leuke labels spotten op de persdagen in Brussel

28 december 2016

Ik was tijdens de Antwepse persdagen druk aan het werk in LA. Een beetje met gemengde gevoelens dus want het is altijd super leuk als je als blogger nieuwe dingen kan spotten. Gelukkig kon ik in Brussel nog net inpikken. De horloges van Gucci zijn altijd een streling voor het oog maar dit sportieve exemplaar had meteen mijn hart gestolen.

Altijd Gucci #woordspelingvoorgevorderden

Processed with VSCO with a2 preset

Zeg nooit zo maar een matras tegen een Oscar. het Belgische label verkoopt volledig online. De levering is gratis en je krijgt sowieso 100 proefdagen. Ben je dan nog niet overtuigd dan haalt Oscar de matras weer op en schenkt de matras aan een liefdadigheidsorganisatie. Spijtig dat bijna iedereen tevreden is. 🙂

Ik test Oscar op mijn mannier

Processed with VSCO with n1 preset

Bensimon, is vrolijk zomers,sportief en hip. De kleurrijke sneakers zijn super maar hun rug en reistasjes vind ik echt om van te snoepen. Laat die zomer maar komen!

Kleur op de persdagen met Bensimon

Processed with VSCO with a5 preset

De hopono shop in Brussel moet je zeker eens een bezoekje brengen. je vindt er de meest leuke en handige gadgets voor je woonkamer. Wie op reis vertrekt ontdekt er leuke spulletjes voor onderweg maar ook een trendy zonnebril, toilettas of rugzak. Als je hier geen cadeautje voor onder de kerstboom vindt, dan vind je het echt nergens. Wie niet tot in onze hoofdstad geraakt kan ook shoppen online.

Hopono: ik ga op reis en neem mee..

image

Als het goed is voor de koningin dan is het natuurlijk ook goed voor onze innerlijke schoonheid. Tijdens de winter af en toe een voeding supplement nemen is geen overbodige luxe. Een glaasje bubbels geeft ook kracht. 🙂 neem dat maar van me aan.

Een ballonetje oplaten over een hippe levensstijl

image

 

De hond zag dat ik goed zat. Ik zat dan ook in een heerlijk stukje vakmanschap van Marie’s Corner. Ieder model is uniek en op maat gemaakt. Belgische trots die je ook aantreft bij het zalige restaurant La Truffel Noir in Brussel of de Beef Bar in Monte Carlo. Hoe je het ook bekijkt, je zit dus  goed.

Inge’s Corner in dit geval…

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.